Παρέμβαση ΤτΕ για το σοβαρό επεισόδιο και τις μπουνιές που «έπαιξαν» οι δυο τραπεζίτες!

Την παρέμβαση του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα, προκαλεί το απίστευτης έκτασης επεισόδιο που συνέβη στα ανώτατα κλιμάκια της Attica Bank. Πρόκειται για το επεισόδιο μεταξύ του προέδρου της Τράπεζας, Π. Ρουμελιώτη και του διευθύνοντος συμβούλου, Θ. Πανταλάκη.

Για το θέμα αυτό συγκαλείται αύριο Δευτέρα υπό τον διοικητή της ΤτΕ, η αρμόδια υπηρεσίες για την επιθεώρηση των τραπεζών μετά τις πολύ σοβαρές καταγγελίες που έγιναν σχετικά με το επεισόδιο.

Οι καταγγελίες για το σοβαρό επεισόδιο με φράσεις πεζοδρομιακού χαρακτήρα αλλά και με μπουνιές, έφτασαν αμέσως στ’ αυτιά του κ. Στουρνάρα αλλά και του Μεγάρου Μαξίμου και δεν αποκλείεται να έχουμε εξελίξεις.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Στουρνάρας είπε ότι αυτό δεν είναι εταιρική διακυβέρνηση κι ότι κανείς δεν έχει δικαίωμα να διασύρει την τράπεζα με τέτοιο τρόπο. Όλα τα θέματα θα εξεταστούν στην ειδική κι έκτακτη σύσκεψη καθώς το ζήτημα στην Αττικής δεν μπορεί να περάσει έτσι απλά.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι αφορμή ήταν ένα δάνειο που δόθηκε με τον πρόεδρο της τράπεζας να κατηγορεί τον CEO ότι κάνει διαρροές στον τύπο εναντίον του.

Το περιστατικό συνέβη πριν από μερικά 24ωρα στον 7ο όροφο του κτιρίου της Attica Bank στο κέντρο. Ο κ. Πανταλάκης πήγε στο γραφείο του στον 6ο όταν ειδοποιήθηκε να μεταβεί στο γραφείο του κ. Ρουμελιώτη στον 7ο. Εκεί ο τελευταίος σε έξαλλη κατάσταση άρχισε να βρίζει με σκαιότατο τρόπο τον διευθύνοντα κατηγορώντας τον για τις διαρροές. Όταν αυτός αρνήθηκε τις κατηγορίες ο πρόεδρος χειροδίκησε σε βάρος του με αποτέλεσμα το επεισόδιο να πάρει έκταση αφήνοντας άναυδους τους υπαλλήλους που έσπευσαν να προλάβουν τα χειρότερα.

usay.gr