Δριμεία επίθεση κατά της διαιτησίας πραγματοποίησε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, μετά το τέλος της ισόπαλης αναμέτρησης κόντρα στην Ξάνθη.

Παράλληλα, ο… ισχυρός άνδρας των «ερυθρόλευκων», στο… παραλήρημα του αναφέρθηκε και στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

«Όταν αγόρασα τον Ολυμπιακό το 2010 και ξεκίνησε το πρωτάθλημα, έβλεπα πολλά περίεργα με τη διαιτησία και τους παράγοντες. Μου είχαν κάνει εντύπωση. Είχα βγει τη 2η αγωνιστική και τα κατήγγειλα.

Φέτος, βιαζόμασταν να ξεκινήσει γρήγορα αυτή η ξεφτίλα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Βλέπουμε ανθρώπους που έχουν αποστολή να κάνουν ζημιά στον Ολυμπιακό. Εμείς δεν θα συνεχίσουμε να διαμαρτυρόμαστε.Σήμερα δεν μας έδωσαν ένα πέναλτι και μία αποβολή και αργότερα ο ίδιος παίκτης πέτυχε γκολ και μας ισοφάρισε.

Σε αυτό που είπε νωρίτερα ο Πρωθυπουργός ότι «αυτό που απομένει είναι να πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα», εγώ του λέω ότι αυτό που απομένει είναι να πάρει το 8ο συνεχόμενο ο Ολυμπιακός και να πάει καλά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Σήμερα, παρά τα περίεργα που είδαμε, μπορούσαμε να νικήσουμε. Και σας διαβεβαιώ και να το ξέρει κι ο κύριος Τσίπρας, ότι το 8ο συνεχόμενο θα το πάρει ο Ολυμπιακός.

Παρόλα αυτά, θα πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας, να δουλέψουμε σκληρά και να νικήσουμε. Την Τρίτη είναι το πιο καθοριστικό ματς. Θα πρέπει να δούμε ένα γεμάτο Καραϊσκάκης», ανέφερε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην κάμερα της συνδρομητικής τηλεόρασης.