Πανσέληνος Μαΐου: Αυτά είναι τα ζώδια που δε θα επηρεαστούν

ζώδια

Όπως είναι γνωστό, τα ζώδια κάθε φορά που έχουμε Πανσέληνο επηρεάζονται με κάποιο τρόπο, και μάλιστα κάποιες φορές έρχονται αντιμέτωπα με δύσκολες περιόδους.

Τώρα, με την πανσέληνο Μαΐου, τέσσερα ζώδια θα την «βγάλουν καθαρή» καθώς όπως όλα δείχνουν η επιρροή της μοιάζει να είναι θετική για την πλειοψηφία του ζωδιακού.

Η εν λόγω πανσέληνος, πραγματοποιείται σήμερα, 7 Μαΐου, στον Σκορπιό που είναι ζώδιο του νερού και για αυτό επικεντρώνεται στο χτίσιμο οικειότητας και αυθεντικότητας στις ζωές μας και κυρίως στις σχέσεις μας.

​Μάλιστα, θα μας γεμίσει με ευκαιρίες να έρθουμε κοντά με τους άλλους, να ισχυροποιήσουμε τους δεσμούς μας μαζί τους ξεκινώντας όμως πρώτα από τον εαυτό μας. Είναι η ώρα να βγουν στην επιφάνεια τα καταπιεσμένα μας αισθήματα.

Κι ενώ συνηθίζουμε να λέμε ότι τα πράγματα έχουν πάντα δυο όψεις και αυτό δεν αποτελεί εξαίρεση για αυτή την Πανσέληνο αλλά τα παρακάτω ζώδια θα επηρεαστούν λιγότερα από αυτήν.

Ζυγός

Η Πανσέληνος του Μαΐου θα φωτίσει τα πράγματα και θα σε βοηθήσει να δεις την αξία των σχέσεών σου, της δουλειάς σου και του εαυτού σου.

Θα ‘έρθεις πιο κοντά με τους ανθρώπους της ζωής σου και θα επιτρέψεις στον εαυτό σου να αφεθεί στις αισθησιακές απολαύσεις που υπάρχουν γύρω σου.

​Από αυτό το μετερίζι της ευεξίας θα μπορείς να διαχειριστείς όποιο θέμα προκύψει. Μπορεί να ζεις κάποιες αποκαλύψεις κατά τη διάρκειά της αλλά θα νιώσεις περισσότερο γειωμένη και σταθερή από άλλους.

Τοξότης

Συνήθως η Πανσέληνος προκαλεί χάος αλλά τα πράγματα θα είναι ήσυχα για σένα σε αυτή την περίπτωση. Η ενέργεια του του Σκορπιού θα σε πάει σε ένα εσωτερικό ταξίδι που θα σε προτρέψει να περάσεις ποιοτικό χρόνο μόνη σου ανακαλύπτοντας τα τοπία του εσωτερικού σου κόσμου.

​Θα δώσεις στον εαυτό σου την χαρά του self-care. Αφέσου να σε οδηγήσει στην κατεύθυνση που το πνεύμα σου θέλει να πάει και απόλαυσε αυτή τη στιγμή διαφωτισμού.

Αιγόκερως

Θα ενεργοποιηθούν γύρω σου ενέργειες που αφορούν την κοινωνικότητα και τους προσωπικούς στόχους αλλά δεν θα σε επηρεάσουν προσωπικά.

Θα βιώσεις τη χαρά της μεταμόρφωσης χωρίς να υποφέρεις συναισθηματικά.

​Πιθανότητα θα έχεις απολαβές για μία επένδυση που χρειαζόταν χρόνο να ολοκληρωθεί.

Αν δουλεύεις πάνω σε κάτι είτε σε επαγγελματικό επίπεδο είτε κοινωνικό είτε προσωπικό τότε η Πανσέληνος του Λουλουδιού θα σου δώσει την κοσμική ενέργεια που θα ενισχύσει το project σου.

Ιχθύς

Θα είναι μι απόλυτα πνευματική Πανσέληνος αυτή για σένα και αυτή η υψηλής διανόησης ενέργεια θα σε κάνει τα καθημερινά σου προβλήματα να φύγουν και θα σε βάλει σε μια πιο ευτυχισμένη και φωτισμένη διάθεση.Υπάρχει πολύ στήριξη στον ουρανό και θα σου ενισχύει την διαίσθηση.

​Θα αντιμετωπίσεις κάποιες προκλήσεις και προσωπικά ζητήματα αλλά θα νιώσεις ενωμένη με το σύμπαν και ικανή να υπερνικήσεις κάθε δράμα και να δεις τη μεγάλη εικόνα.

Θα δεις ότι οι αλλαγές που είναι έρχονται είναι για καλό.