Παλαιοκομματικά «κόλπα» του Δημάρχου Καλλιθέας εκθέτουν τον ίδιο και τη Νέα Δημοκρατία!

Μυρωδιά νέου πολιτικού σκανδάλου εντοπίστηκε πάλι στον Δήμο Καλλιθέας. Σύμφωνα με πληροφορίες του kallitheapress.gr την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018 ο Δήμαρχος Καλλιθέας ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης πως ο κ. Δημήτρης Ερμίδης θα είναι υποψήφιος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές με την παράταξη του καλώντας μάλιστα τους πολίτες να διαλέξουν τον δρόμο της ανανέωσης.
Παρέλειψε όμως ο Δήμαρχος να πει στην ανάρτηση του (ευτυχώς όμως υπάρχει η Διαύγεια), ότι από την σημερινή διοίκηση του Δήμου η επιχείρηση του κ. Ερμίδη έχει αναλάβει Έργα και μάλιστα με απευθείας αναθέσεις.
Η απόφαση του Δημάρχου να ζητήσει την συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του κ. Ερμίδη είναι νομιμότατη, το αν είναι και ηθική το αφήνουμε στη κρίση των αναγνωστών.
Σίγουρα πάντως, μόνο ανανέωση της πολιτικής ζωής δε θυμίζουν τέτοιες παλαιοκομματικές συμπεριφορές και η ΝΔ η οποία μέσω του προέδρου της τις καταδικάζει οφείλει να παρέμβει και να απαιτήσει από τον κ. Κάρναβο, της οποίας είναι διακεκριμένο στέλεχος, να δώσει εξηγήσεις για την απαράδεκτη συμπεριφορά του.
Έχουμε πληροφορίες ότι αυτή δεν είναι η μοναδική περίπτωση, αλλά ότι υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις όπου υποψήφιοι ή συγγενείς τους απασχολήθηκαν στον δήμο ή σε προμηθευτές – εργολάβους του, ότι σωματεία ή σύλλογοι υποψηφίων ή προμηθευτών έχουν ευνοηθεί από το δήμο, ίσως και για να απασχολούν υποψηφίους του κλπ.
Κατόπιν τούτου θα ξεκινήσουμε σχετική έρευνα για να σας ενημερώσουμε αν αυτό αποτελεί ένα μεμονωμένο περιστατικό ή τυχόν είναι ο κανόνας στη σύνθεση του συνδυασμού του κ Κάρναβου.
ΠΗΓΗ: kallitheapress.gr