Τη λανθασμένη επιλογή της πρόσληψης του Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς παραδέχθηκε με δηλώσεις του πριν από την έναρξη της απογευματινής προπόνησης ο Λιούμπος Μίχελ.

Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ τόνισε ότι από τη στιγμή που έγινε αντιληπτό το λάθος έπρεπε να διορθωθεί αμέσως, προσθέτοντας ότι ο κύριος λόγος που επιλέχθηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι η γνώση της ελληνικής πραγματικότητας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λιούμπος Μίχελ:

«Η διοίκηση της ομάδας μετά από αξιολόγηση αποφάσισε να προχωρήσει στην αλλαγή και να επιλέξει τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο ΠΑΟΚ με αυτό τον προπονητή θα επιστρέψει στο δρόμο για να κατακτήσει το πρωτάθλημα».

«Είναι η αλήθεια ότι ο Λουτσέσκου βρισκόταν από τις αρχές του καλοκαιριού στους τρεις τελευταίους τρεις. Ήταν και ο Στανόγεβιτς. Πρέπει να καταλαβαίνεις πότε παίρνεις μια λανθασμένη απόφαση και να τη διορθώνεις όσο το δυνατόν πιο γρήγορα».

«Δεν θα ανακοινωθεί κάτι μεταγραφικά. Η κύρια δουλειά ήταν να πέσουν οι υπογραφές με τον Λουτσέσκου. Θα συζητήσουμε μαζί του και τις επόμενες δύο μέρες θα αποφασίσουμε τι πρέπει να γίνει».

«Ήταν μία απόφαση που πάρθηκε από τη διοίκηση και είχε την έγκριση του μεγαλομετόχου».

«Χάσαμε κάποιο χρόνο γιατί προσπαθούσαμε να προσαρμοστούμε στην τακτική του Στανόγεβιτς. Η επιλογή του κυρίου Λουτσέσκου έχει να κάνει κυρίως γιατί ξέρει πολύ καλά τα δεδομένα του ελληνικού πρωταθλήματος».