Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο αγιασμός του ΕΠΑΛ στη Ραφήνα και τα «πηγαδάκια» με τους επώνυμους!

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ο αγιασμός του ΕΠΑΛ στη Ραφήνα και τα «πηγαδάκια» με τους επώνυμους!

Στο 1ο ΕΠΑΛ της Ραφήνας παρακολούθησε την Τρίτη τον σχολικό αγιασμό ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Ο κ. Παυλόπουλος μετέβη στις 10.30 π.μ. στο Επαγγελματικό Λύκειο όπου ευχήθηκε στους μαθητές καλή χρονιά και καλή δύναμη ενώ παράλληλα συνομίλησε με τους παραβρισκόμενους που τον καλωσόρισαν στο ΕΠΑΛ.

Σε κλίμα συγκίνησης ο κ. Παυλόπουλος στην ομιλία του είπε: «Στη μνήμη όλων κυριαρχεί η πρωτόγνωρη καταστροφή της πυρκαγιάς της 23ης Ιουλίου και, κυρίως, η εκατόμβη των τραγικών θυμάτων της, που χάθηκαν τόσο άδικα» και πρόσθεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας : «Μην ξεχνάτε και μην ξεχάσετε τίποτα από αυτή την τραγωδία. Ας είναι αυτή η διαρκής μνήμη το οφειλόμενο και δίκαιο μνημόσυνο για τις ψυχές των συνανθρώπων μας που χάθηκαν τόσο άδικα».

Κατά την παραμονή του στο 1ο ΕΠΑΛ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με αρκετούς επώνυμους που βρέθηκαν εκεί αν και το «πηγαδάκι» με τον φίλο του και ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο του Δήμου Μαραθώνα, Σπύρο Λιβαθηνό έκλεψε την παράσταση. Μάλιστα πολλοί αναρωτήθηκαν τι έλεγε ο κ. Λιβαθηνός στον ΠτΔ και τον Πέτρο Φιλίππου, οι οποίοι όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες παρακολουθούν με προσοχή τα λεγόμενα του αγαπημένου ομοσπονδιακού προπονητή της Εθνικής Νέων.

Ο Σπύρος Λιβαθηνός συνομιλεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Αντιπεριφερειάρχη Πέτρο Φιλίππου

Μετά την τελετή του αγιασμού, ο δήμαρχος Ραφήνας Ευάγγελος Μπουρνούς παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον εκτελεστικό πρόεδρο του ΟΠΑΠ, Καμίλ Ζίγκλερ, για την προσφορά του ΟΠΑΠ στις πληγείσες περιοχές.

Ο ΟΠΑΠ είχε αναλάβει την ανακαίνιση δυο σχολικών μονάδων στις πυρόπληκτες περιοχές της Ραφήνας και του Νέου Βουτζά.

Παρόντες στον αγιασμό ήταν και ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ Ντάμιαν Κόουπ και ο επικεφαλής εταιρικών και ρυθμιστικών υποθέσεων της εταιρίας Οδυσσέας Χριστοφόρου.

Ο πρόεδρος του ΟΠΑΠ, Καμίλ Ζίγκλερ δεν έχασε την ευκαιρία και συνομίλησε με τον ομοσπονδιακό προπονητή της Εθνικής Νέων για την αγάπη που τους ενώνει το ποδόσφαιρο