Αισιόδοξος για πρόκριση στα προημιτελικά του Basketball Champions League εμφανίστηκε ο Ντράγκαν Σάκοτα μετά την κλήρωση που έφερε την ΑΕΚ αντιμέτωπη με τη Νίμπουρκ. Ο προπονητής της «Ένωσης», πάντως, ξεκαθάρισε πως η τσεχική ομάδα δεν είναι αμελητέα ποσότητα.

«Η Νίμπουρκ δεν διαθέτει βαρύ όνομα ως ομάδα. Έχει, όμως, σταθερή παρουσία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τα τελευταία χρόνια. Παίρνει πάντα καλούς ξένους. Είναι πρώτη στο πρωτάθλημα. Και για να φτάσει μέχρι εδώ, στο Τσάμπιονς Λιγκ, το αξίζει. Πρόλαβα να τη δω με τη Ζιελόνα Γκόρα. Ήταν εντυπωσιακή. Εννοείται, πως δεν πρέπει και δεν μπορούμε να την υποτιμήσουμε.

Από κει και πέρα, εμείς βρίσκουμε σιγά σιγά τη φόρμα μας. Βρισκόμαστε σε καλύτερο επίπεδο σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα. Είμαστε πιο πλήρεις. Θεωρώ, λοιπόν, ότι την περίοδο που θα αντιμετωπίσουμε τη Νίμπουρκ θα είμαστε ακόμη πιο ανταγωνιστικοί.

Έχουμε κάποιο χρόνο για να τη «διαβάσουμε» περισσότερο και να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Είμαστε αισιόδοξοι», ανέφερε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΑΕΚ.

Loading...