Ο Κλέων Γρηγοριάδης ισχυρίζεται ότι άνδρες των ΜΑΤ έβρισαν την κόρη του

Κλέων Γρηγοριάδης

Τις τελευταίες ημέρες μετά τις επχιειρήσεις της ΕΛ.ΑΣ. σε ΑΣΟΕΕ και Εξάρχεια έχει ξεσπάσει ένα κύμα μίσους εναντίον των αστυνομικών.

Οι οποίοι προσπαθούν να επαναφέρουν την τάξη σε πανεπιστήμια και πλατείες ώστε να μπορούν οι πολίτες και οι φοιτητές να απολαμβάνουν ελεύθερα τις βόλτες και να παρακολουθούν τα μαθήματά τους χωρίς ακροαριστερές «παρεμβάσεις».

Στην εκπομπή «Αταίριαστοι» βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης ο βουλευτής του ΜέΡα 25, Κλεών Γρηγοριάδης, ο οποίος ισχυρίστηκε η 16χρονη κόρη του δέχθηκε σεξιστική επίθεση από άνδρα των ΜΑΤ στα Εξάρχεια.

Στο πάνελ, μαζί με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΜέΡα 25 καθόταν και ο Βασίλης Ντούμας, πρόεδρος του Σωματείου Ειδικών Φρουρών και μάλιστα, όπως είπε ο κ. Γρηγοριάδης έχει ήδη προβεί στη σχετική καταγγελία.

«Η κόρη μου πριν από δύο εβδομάδες πέρναγε το απόγευμα από την πλατεία Εξαρχείων, όπως πιστεύω ότι έχει δικαίωμα -και όπως ο πρωθυπουργός έχει εγγυηθεί ότι θα μπορούν να κάνουν οι πολίτες από δω και πέρα που κυβερνά αυτή η κυβέρνηση- και δέχτηκε σεξιστική επίθεση, χυδαιότατη.

Η κόρη μου είναι 16 ετών και δεν έχει κανένα λόγο να πει ψέματα στον πατέρα της, μιλώντας για μέρη του σώματός της.

Άνδρας των ΜΑΤ, από κλούβα, της είπε «αν ξανάρθει από δω θα σου ξεσκίσω τη μου..»», είπε ο βουλευτής.