Ο Καιρός την Δευτέρα: Με λιακάδα ξεκινάει εβδομαδα – Η θερμοκρασία θα φθάσει τους 35 βαθμούς Κελσίου

ηλιοφάνεια

Καιρός, με ηλιοφάνεια ξεκινάει εβδομαδα, οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοδυτικο, ως 6 μποφόρι,  – Η θερμοκρασία θα φθάσει τους 35 βαθμούς Κελσίου

Στην Αττική, γενικά αίθριος καιρός, βόρειοι άνεμοι 3 με 5 και στα ανατολικά ως 6 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 20 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, ηλιοφάνεια με παροδική συννεφιά και πιθανότητα παροδικής βροχής. Το θερμόμετρο από 20 έως 33 βαθμούς.

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, ήλιος με πρόσκαιρες νεφώσεις και τοπικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία από 11 έως 33 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με νεφώσεις το απόγευμα και στα βόρεια ηπειρωτικά τοπικές βροχές ή καταιγίδες, βορειοδυτικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από 14 έως 34 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με τοπικές νεφώσεις το απόγευμα και παροδικές βροχές στα βόρεια ορεινά. Ο υδράργυρος από 17 έως 35 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, ηλιοφάνεια με πρόσκαιρη συννεφιά τις απογευματινές ώρες. Ο υδράργυρος από 13 έως 33 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, ήλιος με τοπικές νεφώσεις και λίγες βροχές στα νότια, άνεμοι βορειοδυτικών διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 21 έως 30 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, τοπικές νεφώσεις με βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, άνεμοι βορείων διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 32 βαθμούς.