Ο Κ.Μητσοτάκης συνάντησε κι αποθέωσε τον Σ.Τσιτσιπά λίγο μετά τη νίκη του: «Είσαι… Παικταράς!» (βίντεο)

Μητσοτάκης

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε τον Ρότζερ Φέντερερ υπό το βλέμμα του πρωθυπουργικού ζεύγους.

Τα συγχαρητήρια του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και της συζύγου του, Μαρέβας, δέχθηκε εκ του σύνεγγυς ο Στέφανος Τσιτσιπάς για τη μεγάλη νίκη του επί του Ρότζερ Φέντερερ.

O Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα ήταν στο Λονδίνο και στην O2 Arena και είδαν από κοντά τη μάχη του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Ελβετό τενίστα για το ATP Finals.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, δε, τον επισκέφτηκαν τα αποδυτήρια και του έδωσαν συγχαρητήρια.

Ο πρωθυπουργός δεν στάθηκε σε κάποια απλή χειραψία, αλλά αγκάλιασε θερμά τον Έλληνα τενίστα λέγοντάς του μπράβο για τη μεγάλη νίκη, ενώ η Μαρέβα Μητσοτάκη, εμφανώς συγκινημένη,

αφού επίσης τον αγκάλιασε, είπε στον Στέφανο Τσιτσιπά ότι δεν έχει φωνάξει ξανά τόσο πολύ στη ζωή της και ότι τον αποκαλούσε συνεχώς «παικταρά».

«Στέφανε, δεν έχω φωνή», είπε η σύζυγος του πρωθυπουργού στον Έλληνα πρωταθλητή, «μας έκανες υπερήφανους, συγχαρητήρια, ρε Στέφανε», 

ενώ ο πρωθυπουργός του είπε «ήσουν σούπερ, και στα μπρέικ πόιντς, σε όλα, ειδικά τα μπρέικ πόιντς τα έπαιξες τέλεια».

Ο Στέφανος τους ευχαρίστησε και τους ρώτησε εάν οι θέσεις που είχαν ήταν καλές, με το πρωθυπουργικό ζεύγος να απαντά ότι ήταν «όλα μια χαρά».

«Οι θέσεις ήταν φανταστικές, καταπληκτικές, το θέμα είναι αν άκουγες που φωνάζαμε, που ουρλιάζαμε», του είπε η Μαρέβα Μητσοτάκη.

Ο κ. Μητσοτάκης είπε, επίσης, στον Τσιτσιπά ότι ήταν καταπληκτικός, ενώ συνεχάρη και τον πατέρα του -και προπονητή του- Απόστολο Τσιτσιπά.

ATP Tour

@atptour

A lovely moment for @StefTsitsipas and his team 😅

Even the Prime Minister of Greece @kmitsotakis was there to congratulate our 2019 finalist! 🇬🇷

Ενσωματωμένο βίντεο

297 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό