Ο Γιώργος Αγγελόπουλος επιστρέφει στην τηλεόραση

Γιώργος Αγγελόπουλος

Όταν ο Γιώργος Αγγελόπουλος έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο στη σειρά «Τατουάζ» δέχτηκε κριτική και μάλιστα πολλές φορές σκληρή. Από τότε οι προτάσεις για συμμετοχές σε σειρές ήταν πολλές.

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στην «Φωλιά των Κου Κου» τον γνωστό Ντάνο θα τον δούμε εκτός από το τούρκικο Ezel και στο «Αν ήμουν πλούσιος».

Υπάρχει ένα κοινός παρανομαστής που λέγεται Γιάννης Καραγιάννης και εκτός από την επιστροφή του Ezel στην ελληνική της εκδοχή κάνει και το Αν ήμουν πλούσιος στον ΑΝΤ1.

Ξέρω, λοιπόν, ότι εκεί από τον Ιανουάριο και μετά θέλουν να ενισχύσουν το σίριαλ. Θέλουν να δουν κάποιους guest ηθοποιούς να κάνουν μια σειρά 10, 12 επεισοδίων για δύο με τρεις εβδομάδες.

Όλα θα εξαρτηθούν από το τι θα γίνει με το Ezel. Αν δηλαδή εγκριθεί και βγει τον Φλεβάρη, εκεί ο Ντάνος θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και δεν θα μπορούσε να συνδυαστεί με οτιδήποτε άλλο.

Αν όμως πάει για τον Σεπτέμβριο ή πολύ πιο μετά, βεβαίως, θα μπορούσε να μπει ο Ντάνος στο “Αν ήμουν πλούσιος”», σημείωσε ο δημοσιογράφος της πρωινής εκπομπής.