Νέο βίντεο με το Ζακ Κωστόπουλο λίγο πριν μπει στο κοσμηματοπωλείο!

Νέο βίντεο με το Ζακ Κωστόπουλο λίγο πριν μπει στο κοσμηματοπωλείο!

Το video που δημοσιεύει το Vice Greece ξεκινά με έναν άνδρα που φορά άσπρο μπλουζάκι να μπαίνει στο φούρνο, να αφήνει ένα κέρμα στο ταμείο και να αγοράζει ένα μπουκαλάκι νερό. Έξω από το φούρνο βρισκόταν ο Ζακ Κωστόπουλος, σύμφωνα με μαρτυρία υπαλλήλου που είχε δει το φως της δημοσιότητας πριν από μερικές μέρες.

Ο άνδρας που αγόρασε το μπουκάλι με το νερό βγαίνει από το φούρνο. Τότε, στην είσοδο εμφανίζεται ένας άνδρας που φέρεται να είναι ο Ζακ Κωστόπουλος.

Ο άνδρας με το λευκό μπλουζάκι του δίνει το νερό. Μαζί τους είναι άλλο δυο άνδρες και φαίνεται να υπάρχει μια ένταση ανάμεσά τους, καθώς ο Ζακ Κωστόπουλος επιχειρεί να μπει στο κατάστημα αλλά οι άλλοι των σταματούν. Αφού μένει μαζί τους για λίγα δευτερόλεπτα ακόμα, στη συνέχεια φεύγει.

Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει με ακρίβεια τι ειπώθηκε ανάμεσα στον Ζακ Κωστόπουλο και τους άνδρες που ήταν μαζί του. Κανείς δεν ξέρει ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι, αν είναι φίλοι του ή όχι.

Στο Vice δημοσιεύεται και μια νέα κατάθεση, εργαζόμενης σε γραφείο της περιοχής, το οποίο «βλέπει» στη διάβαση που οδηγεί στη Γλάδστωνος. Σύμφωνα με αυτή, ο Ζακ Κωστόπουλος ζητούσε βοήθεια πολλή ώρα πριν φτάσει στο κοσμηματοπωλείο.

Δείτε το βίντεο!