Οι επιλογές για online στοίχημα είναι πάρα πολλές. Σίγουρα θα έχετε αναρωτηθεί αρκετές φορές πού να παίξετε, σε ποια εταιρεία δηλαδή, τις σας συμφέρει, τι όχι, ποιά είναι αξιόπιστη, ποιά έχει τις καλύτερες αποδόσεις και προσφορές και πολλά άλλα, σημαντικά για το στοίχημα στο διαδίκτυο.

Ο ανταγωνισμός ανάμεσα στις εταιρείες είναι μεγάλος και αυτό λειτουργεί πάντα υπέρ των παικτών.

Ανταποκρινόμενη σε αυτή τη «μάχη» η mybet έκανε μία σημαντική αλλαγή. Εκσυγχρόνισε την πλατφόρμα της, ώστε να γίνει πιο ελκυστική και άμεση.

Αυτά που είδαμε, σε πρώτη φάση τουλάχιστον, είναι αρκετά θετικά.

Το νέο skin τρέχει γρήγορα και είναι πολύ απλό. Αυτό είναι ξεκάθαρα βοηθητικό, ειδικά για τους αρχάριους παίκτες. Στο πρώτο κλικ, μπαίνοντας στην κεντρική σελίδα θα δείτε ότι χρειάζεται για να παίξετε.

Οι τρεις κύριες λειτουργίες είναι πάνω από το logo της εταιρείας αριστερά και αφορούν το «Στοίχημα», το «Live» (πολύ σημαντικό που ξεχωρίζουν αυτά τα δύο) και τις Προσφορές.

Όσον αφορά το τελευταίο, η mybet σέβεται απόλυτα τη νομοθεσία όπως καθορίζεται από το ελληνικό κράτος και την ΕΕΕΠ και μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις προσφορές αν κάνετε log in στον mybet λογαριασμό σας.

Από εκεί και πέρα στην απέναντι μεριά της homepage είναι τα πεδία για το username και το password, κάτω από αυτά το mybet Live Chat και από πάνω η επιλογή γλώσσας, έχοντας τη δυνατότητα εκτός από Ελληνικά, να επιλέξετε Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Τούρκικα και Σουηδικά.

Όσον αφορά τώρα αυτό που μας ενδιαφέρει περισσότερο και είναι το κομμάτι των αγορών, η mybet έχει τακτοποιήσει αρκετά καλά τα πράγματα.

Εκτός από το section «Όλες οι αγορές», βλέπετε σε οριζόντια κεφαλίδα τα κυριότερα αθλήματα και διοργανώσεις και στο τέλος με τη λέξη «Περισσότερα» μπαίνετε στα υπόλοιπα αθλήματα, που μπορεί να είναι λιγότερο εμπορικά, αλλά κάποιοι παίκτες παίζουν σε αυτά και απαιτούν να υπάρχουν.

Έξυπνη καινοτομία είναι ότι η συγκεκριμένη ενότητα, πριν από το «Ποδόσφαιρο», έχει το «Ποδόσφαιρο Σήμερα», οπότε βλέπετε άμεσα τι υπάρχει στο μενού της ημέρας.

Από εκεί και πέρα ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα Instant Links, που κάνουν άμεση παραπομπή στο «Ποδόσφαιρο Σήμερα» στο «Τένις Σήμερα» και στο «Live», που είναι και τα πλέον εμπορικά κομμάτια.

Επίσης κάτι πολύ σημαντικό είναι ότι τα κυριότερα παιχνίδια τα βλέπετε απευθείας μπροστά στην οθόνη σας, με τις σημαντικότερες αγορές (Τελικό Αποτέλεσμα, Over/Under και χάντικαπ) να εμφανίζονται δίπλα στο ζευγάρι, κάτι που σημαίνει πως χωρίς να μπείτε στη συγκεκριμένη αναμέτρηση με ένα κλικ μπορείτε να ποντάρετε άμεσα. Οι επιλογές που θα κάνετε εμφανίζονται στο δελτίο στοιχήματος πάνω δεξιά, το οποίο συμπληρώνετε τάχιστα δίχως μπερδέματα και χασομέρια.

Σκρολάροντας προς τα κάτω, στο footer της σελίδας σε ένα πολύ ευδιάκριτο πλαίσιο είναι τα πάντα που πρέπει να ξέρετε για τη σελίδα της Mybet. Πώς θα κάνετε συναλλαγή με την εταιρεία; (Δέχεται PayPal, Paysafe, Visa, Master, Τραπεζικό Έμβασμα, Skrill, Neteller), από που είναι αδειοδοτημένη (MGA), ποια είναι τα στάνταρ ασφαλείας, πώς προστατεύονται τα προσωπικά σας δεδομένα και γενικότερα ότι πρέπει να ξέρετε πριν γραφτείτε σε μία εταιρεία.

Συνοψίζοντας μπορούμε να κρίνουμε ως θετική την αλλαγή που έκανε η Mybet. Τα δύο μεγαλύτερα πλεονεκτήματά της είναι η ταχύτητα και απλότητα, αμφότερα πολύ σημαντικά, ειδικά το δεύτερο για αυτούς που ξεκινούν τώρα την «περιπέτειά» τους στο online στοίχημα. Σίγουρα υπάρχουν ατέλειες και ελλείψεις στις υπηρεσίες, αλλά η εταιρεία δείχνει να κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση και έχει διάθεση να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο.