Νέα κατάρρευση για τον ΣΥΡΙΖΑ στα ποσοστά: Εμφανής η απογοήτευση των Ελλήνων

Νέα κατάρρευση για τον ΣΥΡΙΖΑ στα ποσοστά

Οι συνεχείς δημοσκοπήσεις που έρχονται στη δημοσιότητα το τελευταίο διάστημα δείχνουν ξεκάθαρα την ραγδαία πτώση του ΣΥΡΙΖΑ στα ποσοστά, ενώ οι τελευταίες αφήνουν τους ΑΝΕΛ εκτός Βουλής.

Ο Ελληνικός λαός στέλνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα στην κυβέρνηση για την απογοήτευση και τη δυσαρέσκεια που έχει προκληθεί από τους χειρισμούς σε κοινωνικά, οικονομικά και εθνικά ζητήματα.

Για άλλη μια φορά τα ποσοστά μιλούν ξεκάθαρα και καλούν τους κυβερνητικούς να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να σεβαστούν την άποψη του λαού.

Καταρρέουν τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ στις δημοσκοπήσεις καθώς για ακόμα μία φορά προκύπτει πως έχει χάσει τη δυναμική του. Αυξητικές είναι οι τάσεις στη Νέα Δημοκρατία και σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση συγκεντρώνει ποσοστό άνω του 30%.

Ειδικότερα, σε δημοσκόπηση της εταιρείας «Interview» για το «Βεργίνα TV» πρώτο κόμμα είναι η Νέα Δημοκρατία με ποσοστό 30,9% ενώ ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με 21,3%.

Ακολουθεί η Χρυσή Αυγή με 7,2%, το ΚΚΕ με 6,6% και το Κίνημα Αλλαγής με 6,4%. Τα πράγματα δεν είναι καλά και για τον κυβερνητικό εταίρο του Αλέξη Τσίπρα, Πάνο Καμμένο, καθώς οι Ανεξάρτητοι Έλληνες μένουν εκτός βουλής συγκεντρώνοντας 1,7%.

Τα κόμματα που μένουν εκτός βουλής: 

  • Ένωση Κεντρώων: 2,9%
  • Λαϊκή Ενότητα: 2,1%
  • Ελληνική Λύση: 2,6%
  • Ποτάμι: 1,8%
  • Ανεξάρτητοι Έλληνες: 1,7%
  • Πλεύση Ελευθερίας: 1%

Παράλληλα, το 3,2% των ερωτηθέντων απάντησε πως θα ψήφιζε «άλλο κόμμα» ενώ το 12,3% δηλώνει αναποφάσιστο.