Μπαλατσινού σε Κούλογλου: Δεν έχω site – Το πούλησα εδώ και ένα χρόνο

Μπαλατσινού

Σε δημοσίευμα της ιστοσελίδας tvxs.gr που ανήκε στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιου Κούλογλου και στο οποίο υποστηρίζεται

ότι το site «Jenny. gr» της ανήκει και έλαβε χρήματα από κρατική διαφήμιση για την καμπάνια «Μένουμε Σπίτι» απαντά με ανάρτησή της στο twitter η Τζένη Μπαλατσινού.

Η σύζυγος του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια τονίζει ότι πρόκειται για fake news.

Η κυρία Μπαλατσινού εξήγησε ότι έχει πουλήσει την ιστοσελίδα «jenny.gr» εδώ και ένα χρόνο σε μεγάλο μιντιακό όμιλο

και απευθυνόμενη προσωπικά στον Στέλιο Κούλογλου έγραψε: «Σε αντίθεση με εσάς εγώ δεν υπήρξα ποτέ κρατικοδίαιτη».

«Προς αξιότιμο @SteliosKoul (και όλους όσους έσπευσαν να αναπαράξουν fake news), λυπάμαι αλλά θα σας απογοητεύσω..

Το http://www.jenny.gr δεν μου ανήκει εδώ και 1 χρόνο. Σε αντίθεση με τη δική σας καριέρα η δίκη μου δεν υπήρξε ποτέ κρατικοδίαιτη», έγραψε ηΤζένη Μπαλατσινού.

Jenny Balatsinou@JennyBalatsinou

Προς αξιότιμο @SteliosKoul (και όλους όσους έσπευσαν να αναπαράξουν fake news), λυπάμαι αλλά θα σας απογοητεύσω.. Το http://www.jenny.gr  δεν μου ανήκει εδώ και 1 χρόνο. Σε αντίθεση με τη δική σας καριέρα η δίκη μου δεν υπήρξε ποτέ κρατικοδίαιτη.

507 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Απάντηση στο δημοσίευμα εξέδωσε και η εταιρεία koolworks A.E. στην οποία ανήκει η ιστοσελίδα jenny.gr. Στην ανακοίνωση της εταιρείας αρχικά επισημαίνεται ότι η τοποθέτηση του banner έγινε δωρέαν καθώς και ότι η Τζένη Μπαλατσινού δεν έχει καμία μετοχική σχέση με την υποφαινόμενη εταιρεία.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η κάτοχος του γυναικείου site jenny.gr, ανακοινώνει πως η τοποθέτηση διαφημιστικού περιεχομένου (web banner) για την καμπάνια “Μένουμε Σπίτι” του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας έγινε δωρεάν στα πλαίσια στήριξης της συνολικής προσπάθειας για τον περιορισμό του αντικτύπου του COVID-19. Επιπλέον διευκρινίζεται πως η κυρία Τζένη Μπαλατσινού ουδεμία μετοχική σχέση έχει με την υποφαινόμενη εταιρία.

Στο αρχικό δημοσίευμα του tvxs.gr υποστηριζόταν ότι το jenny.gr «είναι ανάμεσα στις ιστοσελίδες που προβάλλουν διαφήμιση της κρατικής καμπάνιας «Μένουμε Σπίτι»».