Ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να απέχει από το ματς με την Κύμη και αυτό κάνει άνω-κάτω τη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Εφόσον οι «πράσινοι» δεν κατέβουν, όπως ανακοίνωσαν, η Κύμη θα κερδίσει στα χαρτιά και με το αποτέλεσμα αυτό σώζεται ανεξάρτητα από τα υπόλοιπα αποτελέσματα.

Το Ρέθυμνο, πλέον, θέλει νίκη επί του Άρη στη Θεσσαλονίκη για να σωθεί, αφού σε διαφορετική περίπτωση εφόσον το Λαύριο κερδίσει τον Ήφαιστο Λήμνου οι Κρητικοί υποβιβάζονται.

Το Λαύριο σώζεται μόνο με νίκη επί της ομάδας της Λήμνου και ήττα του Ρεθύμνου στο Nick Galis Hall.

Φυσικά υπάρχουν προεκτάσεις και στα playoffs. Η ΑΕΚ θα τερματίσει πρώτη στην κανονική διάρκεια με νίκη στη Ρόδο, αφού ο Παναθηναϊκός θα χάσει το ματς στα χαρτιά (μηδενισμός) και μη κατεβαίνοντας με την Κύμη θα του αφαιρεθούν έξι βαθμοί. Μάλιστα, υπάρχει ανοιχτό ενδεχόμενο οι «αιώνιοι» να αναμετρηθούν στα ημιτελικά των playoffs, εφόσον φυσικά ο Παναθηναϊκός αλλάξει την απόφασή του να απέχει. Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός θα παίξει με τον Ήφαιστο (2-7) και ο Ολυμπιακός ως έκτος θα τον συναντήσει στον δεύτερο γύρο των playoffs, εφόσον περάσει από τον πρώτο.

Loading...