Μετρά επιστροφές ο Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ

Για ακόμα μία μέρα ευχάριστα νέα προέκυψαν για τον Ραζβάν Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ εν όψει του αγώνα κόντρα στη Λαμία. 

Ο Δημήτρης Λημνιός συμμετείχε κανονικά για δεύτερη μέρα στην προπόνηση του Δικεφάλου, ενώ σε φουλ ρυθμούς προπονήθηκε και ο Ντόριαν Λεβέκ, που φαίνεται ότι έχει αφήσει πίσω τα προβλήματα που τον ταλαιπωρούσαν. 

Επιπλέον, ο Τζάλμα Κάμπος ακολούθησε το 80% του προγράμματος, όπως ήταν προγραμματισμένο από το προπονητικό τιμ, ενώ επέστρεψε ο Φερνάντο Βαρέλα από τις διεθνείς υποχρεώσεις του με το Πράσινο Ακρωτήρι. 

Αναλυτικά: 

Συνδυαστική για άλλη μια φορά η δουλειά στην προπόνηση του ΠΑΟΚ με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να ρίχνει βάρος τόσο στην φυσική κατάσταση όσο και στην τακτική. 

Οι παίκτες του Δικεφάλου μετά το ζέσταμα και τα παιχνίδια σε μικρό χώρο μοιράστηκαν σε επιθετικογενείς και αμυντικογενείς παίκτες. Το ένα γκρουπ έκανε ανάπτυξη και τελειώματα, ενώ το δεύτερο παιχνίδια δύο εναντίον δύο με στόχευση στην αντοχή. 

Στη συνέχεια οι ρόλοι αντιστράφηκαν με τους αμυντικούς να δουλεύουν πάνω στην ανασταλτική λειτουργία και τους επιθετικούς να δουλεύουν στη φυσική κατάσταση. 

Ο Τζάλμα Κάμπος ακολούθησε, όπως ήταν προγραμματισμένο, το 80% της προπόνησης και βρίσκεται σε στάδιο ολικής επανένταξης, ενώ οι Λημνιός , Λεβέκ , προπονούνται κανονικά. Με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του ενσωματώθηκε ξανά κι ο Φερνάντο Βαρέλα , ο οποίος επέστρεψε από τις διεθνείς του υποχρεώσεις.