Με ήλιο και τοπικές νεφώσεις ο καιρός την Τετάρτη

Οι άνεμοι την Τετάρτη θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. 

Πιο αναλυτικά, την Τετάρτη: 

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, τοπικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως τις απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία από 10 έως 29 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλονίκη, πρόσκαιρα αυξημένη συννεφιά με τοπικές βροχές και το θερμόμετρο από 16 έως 27 βαθμούς.
 
Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με παροδικές νεφώσεις και στα ηπειρωτικά σποραδικές βροχές ή καταιγίδες, άνεμοι μεταβλητών διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από 13 έως 30 βαθμούς.
 
Στην Πελοπόννησο, ηλιοφάνεια με πρόσκαιρη συννεφιά και τοπικές βροχές τις θερμές ώρες κυρίως στα ορεινά. Ο υδράργυρος από 11 έως 30 βαθμούς.
                                                                                                 
Στα Κύθηρα, λίγα σύννεφα και η θερμοκρασία έως 25 βαθμούς.
 
Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις, άνεμοι βορείων διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 19 έως 27 βαθμούς.
 
Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, ήλιος με λίγα σύννεφα, άνεμοι βορείων διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 29 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις και παροδικές βροχές ή καταιγίδες από το απόγευμα. Ο υδράργυρος από 14 έως 30 βαθμούς.
 
Στην Αττική, ήλιος με πρόσκαιρη συννεφιά και τοπικές βροχές ή καταιγίδες, βορειοανατολικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου.