Με ήλιο και με ζέστη ο καιρός την Πέμπτη

Καλός και ζεστός θα είναι ο καιρός σε όλη τη χώρα το επόμενο τριήμερο με ηλιοφάνεια, ενώ η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε υψηλά για την εποχή επίπεδα με μικρή πτώση το Σάββατο. 

Πιο αναλυτικά, την Πέμπτη: 

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, ήλιος με τοπικές νεφώσεις και σποραδικές βροχές κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία από 6 έως 28 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλονίκη, ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις και βροχή τις απογευματινές ώρες με το θερμόμετρο από 11 έως 28 βαθμούς.
 
Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά το απόγευμα και σποραδικές βροχές κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία από 9 έως 27 βαθμούς.
 
Στην Πελοπόννησο, ηλιοφάνεια, πρόσκαιρη συννεφιά το απόγευμα και τοπικές βροχές στα ορεινά. Ο υδράργυρος από 5 έως 27 βαθμούς.
                                                                                                 
Στα Κύθηρα, ήλιος και η θερμοκρασία έως 24 βαθμούς.
 
Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, γενικά αίθριος καιρός, άνεμοι δυτικών διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 13 έως 26 βαθμούς.
 
Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, καλός καιρός, βορειοδυτικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 27 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις το απόγευμα και παροδικές βροχές. Ο υδράργυρος από 8 έως 30 βαθμούς.
 
Στην Αττική, γενικά αίθριος καιρός με αραιή συννεφιά, μεταβλητοί άνεμοι 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 12 έως 29 βαθμούς Κελσίου.