Μαγική η συνάντησή μας σε χώρο μυστικό εκεί που το μυστήριο πρυτανεύει και γεφυρώνεται με την Θεατρική σαγήνη των αισθήσεων …Ο άνθρωπος που περιγράφουμε είναι ο πολυμήχανος, ταλαντούχος κι αστείρευτος Σανκάρα, που μαζί με την ομάδα του, έρχεται και φέτος για να παρουσιάσει ένα ολοκαίνουριο show με τίτλο: »THE MAGIC MAN».

Α. Καλησπέρα Μάγε μου …είναι από τις φορές που υποψιάζομαι ότι η συζήτησή μας έστω μέσα από την θεωρία θα εξάψει την φαντασία, την περιέργεια και ανεβάσει την αδρεναλίνη …

Σ. Είμαι σίγουρος για αυτές τις εσωτερικές διεργασίες αφού κι εγώ πριν από κάθε παράσταση νιώθω το ίδιο …είναι μεγάλη η ευθύνη το αποτέλεσμα να σε δικαιώσει δίνοντας χαρά και ενθουσιασμό στους μικρούς μας φίλους αλλά και σε άτομα κάθε ηλικίας

Α. Αλήθεια χρόνια τώρα είσαι γνωστός και αγαπημένος μοναδικός θα έλεγα και κάθε φορά έχεις καινούργια θέματα να υποστηρίξεις …ποιος είναι ο άσσος στο μανίκι σου;

Σ. Έχοντας την γνώση , την εμπειρία το πάθος και την δίψα για κάθε καινοτόμο θέμα της αυριανής μέρας καταπιάνομαι με δύσκολα, πρωτοπόρα και παράτολμα νούμερα, με πηγαίο χιούμορ που λειτουργεί καταλυτικά στο άγχος των ημερών μας  πάντα με σεβασμό και  συνέπεια  ευελπιστώ το πρόγραμμα να γοητεύσει αλλά  και να μαγνητίζει τους θεατές κάθε ηλικίας.

Α. Τι θα δούμε ή τι δεν θα δούμε εξαφανίζοντάς το  φέτος στο Γυάλινο Θέατρο;

Σ. Από το Show δεν θα λείψουν τα εντυπωσιακά stage illusions (μαγικά νούμερα μεγάλης κλίμακας), κατά τα οποία εγώ και η παρτενέρ του θα εκτελέσουμε μ’ ένα τρόπο τόσο συγκλονιστικό που θα σας αφήσουν άφωνους. Είναι το σημείο όπου η μαγεία και η θεατρικότητα ενώνονται …ίσως είναι η κορύφωση με μια ταυτόχρονη κραυγή από τους θεατές … ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!

Αυτή είναι η ικανοποίησή μου και η πληρωμή μου.

Α. Ας βάλουμε μια χρονο-σειρά στα δρώμενα αρχίζοντας από τα πρώτα λεπτά …

Σ. κατά την έναρξη της παράστασης, εμφανίζομαι  μέσα από ένα ασανσέρ που πριν ήταν άδειο , αλλά και το αντίστροφο … με την εξαφάνισή μου εμπρός στα μάτια του κοινού και τη στιγμιαία μεταφορά μου στην άλλη άκρη του θεάτρου.

Α. Τώρα εγώ έχω την περιέργεια για κάτι ακόμα πιο δύσκολο ίσως ακατόρθωτο …πως θα με κάνεις να τρελαθώ καθώς είμαι λίγο υποψιασμένη στα θέματα της ψευδαίσθησης;

Σ. Α !!…είναι απλό …  θα  αποδείξω πως έχω την δύναμη κάθε φορά να διαβάζω και να προβλέπω την σκέψη και τις επιλογές τυχαίων θεατών.

Η ικανότητά  να κατευθύνω το μυαλό  στη διάσταση της μαγείας, σε συνδυασμό με το απροσδόκητο αποτέλεσμα, πιστεύω πως  θα σας κάνουν να λατρέψετε αυτή την παράσταση και να ζήσετε την μαγεία!

Α. Ξέρω πως ανέκαθεν μοίραζες απλόχερα την χαρά …στην κυριολεξία …και αναφέρομαι σε προσκλήσεις που διαθέτεις σε ευπαθείς ομάδες , σε παιδιά με ιδιαίτερες ικανότητες και αυτόν τον καιρό δρομολογείς ακόμα κάτι Super ouaou !!!

Σ. Για το πρώτο σκέλος θεωρώ ότι είμαι ευτυχισμένος να δει την παράστασή μου κάποιος που οικονομικά δεν μπορεί να ανταποκριθεί …μα πολύ περισσότερο άτομα που η χαρά είναι η πρώτη τους ανάγκη.

Α. Στην φωτογραφία έκανες έκπληξη στον μικρό Νικόλα που ήθελε τόσο να σε δει …να σε αγγίξει …ναι…ήρθες στο σπίτι …

Σ. Αλίμονο παρότι ο χρόνος μου είναι μοιρασμένος σε πολλά even πάντα θα ανταποκριθώ σε ιδιαίτερες προσκλήσεις γενεθλίων, ή άλλων όμορφων συναντήσεων για κάποιο σκοπό.

Α. « Σανκάρα – «Απόδραση από την λογική» το αυθεντικό τρέιλερ της παράστασης. Ο μεγάλος Έλληνας illusionist θα υποδεχθεί τους λάτρεις της μαγείας και των ψευδαισθήσεων, – τους πιστούς εδώ και χρόνια θεατές, αλλά και θα προσκαλέσει τους νέους φίλους του να μυηθούν στην σφαίρα του μυστηρίου και του υπερφυσικού, δίνοντας το απόλυτο ρεσιτάλ μαγείας επί σκηνής. »

Με αυτό το λογότυπο πράγματι με πείθεις …και εστιάζω στο ότι η Απόδραση από την λογική είναι ίσως το πιο αθώο φάρμακο στις μέρες που βιώνουμε, η ανάγκη μας να ξεκουραστεί ο ταλαίπωρος νους ….

Σ. Έτσι είναι ακριβώς και το συστήνω …τώρα για το τέλος της κουβεντούλας μας …ένα όμορφο βεγγαλικό …που θα πραγματοποιηθεί στην Τεχνόπολη στην περιοχή μετρό Κεραμεικού  …Χιλιάδες φίλοι με τους γονείς τους θα μάθουν έξυπνα μαγικά από μένα και θα πάρουν ένα πτυχιάκι ως αναμνηστικό …Περισσότερα με λεπτομέρειες δεν είμαι ακόμα έτοιμος να σας πω …

Α. ΣΑΝΚΑΡΑ …Μεγάλο ευχαριστώ από την ομάδα της Difernews  … και τώρα μια μικρή χάρη …Εξαφάνισέ με για 2 μέρες σε Νησί γιατί δεν έκανα διακοπές ….χαχα γελάμε ….

Αγάθη Ρεβύθη

 

Loading...