Αρχική GOSSIP Κραουνάκης: Όσοι κακολογούν τον Πολάκη είναι λούγκρες και καταβάθος τον ποθούν τον…...
Κραουνάκης

Κραουνάκης: Όσοι κακολογούν τον Πολάκη είναι λούγκρες και καταβάθος τον ποθούν τον… Κρητίκαρο!

Τι κι αν ο Παύλος Πολάκης συμπεριφέρεται με δικτατορικό ύφος πολλών καρδιναλίων και αντιμετωπίζει δημοσιογράφους και ολόκληρο τον ελληνικό λαό λες και είμαστε τα παιδιά ενός… κατώτερου Θεού.

Τι κι αν ακόμα και ο ευρωπαίος επίτροπος τον χαρακτήρισε «ντροπή για το υπουργείο υγείας», ο  Σταμάτης Κραουνάκης βρήκε τελικά τη βαθύτερη αιτία που συμβαίνουν όλα αυτά.

Όποιος λέει κακιά κουβέντα για τον υπουργό υγείας είναι λούγκρα και το κάνει επειδή ποθεί θανατηφόρα τον ψηλό, τον Κρητίκαρο, τον άντρα τον σωστό τον πρόστυχο!

Ναι, δεν σας κάνουμε πλάκα. Καλά ακούσατε. Τάδε έφη Σταμάτης Κραουνάκης.

Κύριε Κραουνάκη, καταλαβαίνουμε ότι θέλετε να υποστηρίξετε τον φίλο σας και.. πελάτη σας στο μαγαζί, αλλά όλα έχουν και ένα όριο

Συγκεκριμένα, συνέχεια στα σχόλια που προκάλεσε το βαρύ ζεϊμπέκικο του Παύλου Πολάκη στο νυχτερινό κέντρο Γραμμές, με ένα άκρως προκλητικό τρόπο, έδωσε ο μεγάλος θαυμαστής του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, συνθέτης Σταμάτης Κραουνάκης.

Στην εκπομπή που παρουσιάζει στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΥΡΙΖΑ «Στο Κόκκινο», θέλησε να διηγηθεί, με τον δικό του τρόπο την βραδιά στις «Γραμμές».

Οπως αφηγήθηκε, όλα ξεκίνησαν μ’ ένα νεύμα δικό του κι ένα δικό μου, λέει ο μουσικοσυνθέτης και ο Παύλος Πολάκης ανέβηκε στην πίστα.

Και συνέχισε αποκαλώντας «λούγκρες» όσους σχολίασαν το γεγονός, σημειώνοντας πως ο,τι κάνουν και λένε, οφείλεται στο γεγονός ότι, «τον θέλουν τον ψηλό τον Κρητίκαρο»!

Επί λέξει όσα είπε ο Σταμάτης Κραουνάκης: «Και πάμε στο Βρέχει φωτιά στη στράτα μου. Που με ένα νεύμα δικό του Ν’ ανέβω; και με ένα νεύμα δικό μου

Έλα, αυτό το βουνό – δηλαδή ο Παύλος Πολάκης – ήρθε πάνω και χόρεψε μπροστά στα μάτια μου ένα από τα ωραιότερα ζεϊμπέκικα που έχω δει στη ζωή μου.

Και απ’ ό,τι με πληροφορεί ένας συνεργάτης μου που παρακολουθεί όλη αυτή τη λαίλαπα των viral, ακόμα και οι εχθρές παραδέχτηκαν ότι είναι ναι, βεβαίως, διότι όλοι τον θέλετε, λούγκρες, κατάλαβες; Τον θέλετε, τον ψηλό τον Κρητίκαρο»!

Ας θυμηθούμε, λοιπόν, το βαρύ ζεϊμπέκικο του Κρητίκαρου -κατά τον κύριο Κραουνάκη πάντα- Παύλου Πολάκη στο νυχτερινό κέντρο Γραμμές.

Loading...