Ένας άνδρας κατηγορεί την Τζέιμι Λούνερ ότι του έκανε στοματικό σεξ, ενώ ήταν ανήλικος, και ενώ τον είχε μεθύσει, ενώ υποστηρίζει ότι τρίτο πρόσωπο κατέγραψε την πράξη της, αναφέρει το usay.gr.

Ο Άντονι Όλιβερ δήλωσε στο TMZ ότι γνώρισε την ηθοποιό, η οποία έγινε διάσημη από τη σειρά «Melrose Place», σε ένα πάρτι στο σπίτι της στο Λος Άντζελες, στο οποίο είχε πάει με τον αδελφό του, το 1998.

Ο άνδρας, που ήταν 16 ετών τότε, κατήγγειλε ότι η Λούνερ, περίπου 26 ετών τότε, του έδωσε αλκοόλ και ναρκωτικά, πριν πάνε σε μία κρεβατοκάμαρα με τρίτο πρόσωπο, το οποίο δεν κατονόμασε. Εκείνο το άτομο, σύμφωνα με τις δηλώσεις του Όλιβερ, κατέγραψε σε βίντεο την Λούνερ να του κάνει στοματικό σεξ.

«Δεν υπάρχει απολύτως καμία αξία σε αυτούς τους ισχυρισμούς. Κατά την άποψή μας είναι κατάφωρη απόπειρα εκβιασμού», σχολίασε στο People ο μάνατζερ της ηθοποιού.  

Ο Όλιβερ, που ανέφερε στην αστυνομία το περιστατικό τον προηγούμενο μήνα, δήλωσε ότι είχε αναφέρει στους γονείς του το τι είχε συμβεί το 1998. Υποστήριξε ακόμη ότι ο ψυχολόγος που επισκέπτεται, του συνέστησε να αναφέρει το περιστατικό.

Loading...