Καλός θα είναι ο καιρός την Τρίτη στις περισσότερες περιοχές της χώρας

Λίγες τοπικές βροχές αναμένονται στο Ιόνιο, ενώ την Τετάρτη βροχές θα έχουμε στα δυτικά, στα νότια, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα, και βαθμιαία την Πέμπτη σε ολόκληρη σχεδόν τη χώρα. 
Οι άνεμοι θα πνέουν την Τρίτη από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ, ενώ από την Τετάρτη θα στραφούν σε νοτίων διευθύνσεων με ένταση 3 με 5 και σταδιακά 6 με 7 μποφόρ (την Πέμπτη).

Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Πιο αναλυτικά, την Τρίτη:
 
Στη Θράκη και στη Μακεδονία, ήλιος, λίγα σύννεφα και η θερμοκρασία από μείον 3 έως 15 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλονίκη, ηλιοφάνεια και το θερμόμετρο από 5 έως 15 βαθμούς.
 
Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, βαθμιαία τοπικές νεφώσεις με παροδικές βροχές στο Ιόνιο, άνεμοι διαφόρων διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από μείον 1 έως 16 βαθμούς.
 
Στην Πελοπόννησο, ήλιος με τοπικές νεφώσεις και ο υδράργυρος από μείον 3 έως 17 βαθμούς.
                                                                                                 
Στα Κύθηρα, συννεφιά το απόγευμα και η θερμοκρασία έως 17 βαθμούς.
 
Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, τοπικές νεφώσεις από το μεσημέρι, νοτιοδυτικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 9 έως 18 βαθμούς.
 
Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, ηλιοφάνεια με σύννεφα το απόγευμα, άνεμοι νοτίων διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 18 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, γενικά αίθριος καιρός και ο υδράργυρος από 0 έως 17 βαθμούς.
 
Στην Αττική, ήλιος, άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 5 έως 16 βαθμούς Κελσίου.