Καλός ο καιρός την Κυριακή με μικρή πτώση της θερμοκρασίας

Βελτιωμένος θα είναι ο καιρός την Κυριακή, οι βροχές θα περιοριστούν στα ανατολικά και σταδιακά και εκεί ο καιρός θα βελτιωθεί. 
 
Οι άνεμοι το επόμενο τριήμερο θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 6 και πρόσκαιρα ως 7 μποφόρ, ενώ τη Δευτέρα θα εξασθενήσουν.
 
Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση την Κυριακή. 

Πιο αναλυτικά, την Κυριακή:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες το πρωί στα ανατολικά με γρήγορη βελτίωση. Η θερμοκρασία από 4 έως 20 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλονίκη, ηλιοφάνεια, βαθμιαία εξασθένηση των πολύ ισχυρών βορειοδυτικών ανέμων και το θερμόμετρο από 12 έως 19 βαθμούς.
 
Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, γενικά αίθριος καιρός, βορειοδυτικοί άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία από 6 έως 21 βαθμούς.
 
Στην Πελοπόννησο, ηλιοφάνεια και ο υδράργυρος από 8 έως 23 βαθμούς.
                                                                                                 
Στα Κύθηρα, λίγα σύννεφα και η θερμοκρασία έως 22 βαθμούς.
 
Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, τοπικές νεφώσεις με παροδικές βροχές και σταδιακή βελτίωση, άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 18 έως 22 βαθμούς.
 
Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα βόρεια με βαθμιαία βελτίωση, άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 23 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, γενικά αίθριος καιρός. Ο υδράργυρος από 10 έως 23 βαθμούς.
 
Στην Αττική, ήλιος, βορειοδυτικοί άνεμοι 4 με 5 μποφόρ με εξασθένηση και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 15 έως 22 βαθμούς Κελσίου.