Καλός και ζεστός θα είναι ο καιρός σε όλη τη χώρα το επόμενο τριήμερο με ηλιοφάνεια, τοπικές νεφώσεις κυρίως τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και λίγες βροχές κυρίως στα δυτικά και βόρεια ορεινά.
Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές και τοπικά βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
Τέλος, η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.
 
Πιο αναλυτικά, την Τετάρτη:
 
Στη Θράκη και στη Μακεδονία, ήλιος με τοπικές νεφώσεις και τις απογευματινές ώρες πρόσκαιρες μπόρες κυρίως στα ορεινά και η θερμοκρασία από 6 έως 29 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλονίκη, ηλιοφάνεια με λίγα σύννεφα και το θερμόμετρο από 11 έως 28 βαθμούς. 

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά το απόγευμα, άνεμοι δυτικών διευθύνσεων 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία από 9 έως 28 βαθμούς. 

Στην Πελοπόννησο, καλός καιρός και ο υδράργυρος από 5 έως 29 βαθμούς.
                                                                                                 
Στα Κύθηρα, ήλιος και η θερμοκρασία έως 25 βαθμούς.
 
Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, γενικά αίθριος καιρός, άνεμοι δυτικών διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 12 έως 27 βαθμούς.
 
Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, καλός καιρός, βορειοδυτικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 27 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις το απόγευμα και ο υδράργυρος από 7 έως 31 βαθμούς.
 
Στην Αττική, γενικά αίθριος καιρός, μεταβλητοί άνεμοι 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 10 έως 30 βαθμούς Κελσίου.
Loading...