Συνεχίζεται η κακοκαιρία με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες (κατά περιόδους ισχυρές) στις περισσότερες περιοχές της χώρας και το επόμενο τριήμερο.
Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες και από την Πέμπτη από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά στα πελάγη ως 7 μποφόρ.
Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές.

Πιο αναλυτικά, την Τετάρτη:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στη Μακεδονία. Η θερμοκρασία από 6 έως 19 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλονίκη, τοπικές βροχές ή καταιγίδες και το θερμόμετρο από 12 έως 18 βαθμούς.
 
Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες, άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία από 8 έως 20 βαθμούς.
 
Στην Πελοπόννησο, βροχές και πιθανώς ισχυρές καταιγίδες. Ο υδράργυρος από 6 έως 21 βαθμούς.
                                                                                                 
Στα Κύθηρα, πρόσκαιρες βροχές και η θερμοκρασία έως 22 βαθμούς.
 
Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, τοπικές νεφώσεις με παροδικές βροχές, νοτιοανατολικοί άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 13 έως 23 βαθμούς.
 
Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, ήλιος με παροδική συννεφιά και πιθανότητα βροχής, νοτιοανατολικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 22 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Ο υδράργυρος από 6 έως 21 βαθμούς.
 
Στην Αττική, τοπικές βροχές και παροδικές καταιγίδες, νοτιοανατολικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου.
Loading...