Ηθοποιός αποκαλύπτει: Σε αποτυχημένη οντισιόν πήρα τον ρόλο για το «Είσαι το Ταίρι μου»

Το «Είσαι το ταίρι μου», ήταν μία από τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Ακόμα και όταν προβαλλόταν σε επαναλήψεις, σημείωνε μεγάλα ποσοστά τηλεθέασης.

Μέσα από το «Είσαι το ταίρι μου», γνωρίσαμε αρκετούς διάσημους ηθοποιούς, όπως τη Βίκυ Σταυροπούλου, τον Αλέξη Γεωργούλη και τη Σοφία Βογιατζάκη. Η τελευταία, μιλώντας σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Happy Day», αποκάλυψε, πως πήρε τον ρόλο της «Τούλας», που την έκανε ευρέως γνωστή και αγαπητή, και της άνοιξε τις πόρτες.

Συγκεκριμένα, η Σοφία Βογιατζάκη, περιέγραψε το αστείο περιστατικό που, ήταν η αφορμή για να συμμετάσχει στη δημοφιλή σειρά του Mega.

«Δεν πιστεύω στη διαδικασία των οντισιόν, δεν πήγα ποτέ. Πήγα μία φορά σε μία αποτυχημένη οντισιόν και ήταν η αιτία που μου άνοιξε όλες τις πόρτες. Έτυχε σε αυτή την οντισιόν στο θεατρικό να κάνει απόδοση κειμένου ο άνθρωπος που έγραψε το ‘Είσαι το ταίρι μου’!», λέει η ηθοποιός και συνεχίζει:

«Ό,τι με ρωτούσε αν μπορώ να κάνω του έλεγα όχι. Και πάω να κατέβω τα σκαλάκια και μπουρδουκλώνεται το δεξί τακούνι στο αριστερό μπατζάκι και πέφτω κάτω με τον κ… και σκάω στα χαλίκια.

Έπεσα και έκλαιγα και γέλαγα. Βγαίνω έξω από το θέατρο και χτυπάει το τηλέφωνο μου και είναι ο Λευτέρης Παπαπέτρου που έγραψε το ‘Είσαι το ταίρι μου’ και μου λέει: Έχω γράψει τα 4 πρώτα επεισόδια ενός σίριαλ του οποίου τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Ιούνιο στην Αυστραλία. Πηγαίνουμε λοιπόν στη Μελβούρνη και στις 20 μέρες τρώω φλασιά και του λέω:

«Ρε συ, να σε ρωτήσω κάτι; Εμένα πού με ήξερες»; Και μου λέει: «Όταν σε είδα στην οντισιόν του Park έγραφα το Ταίρι και λέω αν αυτή η γυναίκα μιλάει είναι η Τούλα», λέει η Σοφία Βογιατζάκη.