Με ηλιοφάνεια και άνοδο της θερμοκρασίας ο καιρός το τριήμερο

Βελτιωμένος θα είναι ο καιρός το επόμενο τριήμερο με ηλιοφάνεια, παροδικές νεφώσεις και τοπικές ομίχλες τη νύχτα και νωρίς το πρωί.
Οι άνεμοι την Παρασκευή, στα δυτικά θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ, ενώ στα ανατολικά θα είναι βορειοδυτικοί 6 με 8 μποφόρ που βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Το Σαββατοκύριακο, σε όλη τη χώρα θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή άνοδο. 

Πιο αναλυτικά, την Παρασκευή: 

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, ήλιος με τοπικές νεφώσεις, κρύο το πρωί και η θερμοκρασία από μείον 5 έως 13 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλονίκη, ηλιοφάνεια με παροδική συννεφιά και το θερμόμετρο από 0 έως 13 βαθμούς.
 
Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, τοπικές νεφώσεις, άνεμοι νοτίων διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από μείον 1 έως 16 βαθμούς.
 
Στην Πελοπόννησο, ήλιος με τοπικές νεφώσεις και ο υδράργυρος από 0 έως 17 βαθμούς.
                                                                                                 
Στα Κύθηρα, βελτιωμένος καιρός και η θερμοκρασία έως 16 βαθμούς.
 
Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, τοπικές νεφώσεις με πιθανή βροχή στην ανατολική Κρήτη το πρωί, ήλιος στη συνέχεια, βορειοδυτικοί άνεμοι 5 με 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση και το θερμόμετρο από 9 έως 16 βαθμούς.
 
Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, τοπικές βροχές στα νότια τις πρωινές ώρες με γρήγορη βελτίωση, άνεμοι βόρειων διευθύνσεων 5 με 7 και στα νότια ως 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση και θερμοκρασία έως 17 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, γενικά καλός καιρός και ο υδράργυρος από μείον 1 έως 15 βαθμούς.
 
Στην Αττική, ήλιος με τοπικές μόνο νεφώσεις, βορειοδυτικοί άνεμοι 3 με 5 και βαθμιαία νότιοι μέχρι 4 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 3 έως 14 βαθμούς Κελσίου.