Η σύζυγος του Σουμάχερ μιλάει για το ατύχημα του

Η σύζυγος και ο πατέρας του Μίκαελ Σουμάχερ πρόκειται να μιλήσουν για πρώτη φορά on camera μετά το ατύχημα του πιλότου της Φόρμουλα 1, σε ντοκιμαντέρ για τη ζωή του από τα παιδικά χρόνια μέχρι τη μέρα που άλλαξε για πάντα τη ζωή του.

Το ντοκιμαντέρ πρόκειται να βγει στους κινηματογράφους της Γερμανίας και της Ελβετίας στις 5 Δεκεμβρίου, ενώ το τρέιλερ θα προβληθεί για πρώτη φορά στο 72ο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών που θα διεξαχθεί από τις 14 έως τις 25 Μαΐου.

Το περιεχόμενο του ντοκιμαντέρ

Το ντοκιμαντέρ αφηγείται τη ζωή του Μίκαελ Σουμάχερ από την παιδική του ηλικία που είχε ως χόμπι τα αυτοκίνητα go-kart μέχρι τις θρυλικές νίκες του στις πίστες της Formula 1. Θα αναφέρεται επίσης και στο ατύχημα που είχε πριν από πέντε χρόνια κάνοντας σκι, το οποίο του προκάλεσε σοβαρές κρανιακές κακώσεις με αποτέλεσμα να βρίσκεται ακόμη στο στάδιο της αποθεραπείας.

Στην ταινία υπάρχουν συνεντεύξεις της συζύγου και των παιδιών του, όπως και του 73χρονου πατέρα του. Επίσης, θα προβληθούν πλάνα από τα αρχεία της οικογένειας που δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας μέχρι σήμερα, μεταξύ των οποίων ορισμένα από τον εορτασμό των 50ών γενεθλίων του τον περασμένο Ιανουάριο.

Ωστόσο, το ντοκιμαντέρ δεν αναμένεται να αποκαλύπτει την ακριβή κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα ο Σουμάχερ. Ωστόσο, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, δέχεται τακτικά επισκέψεις στο σπίτι του και λέγεται ότι για τα γενέθλιά του είχε μεταφερθεί με ελικόπτερο συνοδευόμενος από τους προσωπικούς του νοσηλευτές στη Μαγιόρκα της Ισπανίας, όπου η οικογένειά του διαθέτει εξοχική κατοικία.