Η rag & bone παρουσιάζει της συλλογή γυαλιών της Φθινόπωρο/Χειμώνας 2018 για άνδρες και γυναίκες σε συνεργασία με την Safilo, τον απολύτως ολοκληρωμένο Ιταλικό δημιουργό, κατασκευαστή και διανομέα γυαλιών ποιότητας και εμπιστοσύνης παγκοσμίως.

Από το πρώτο της ξεκίνημα το 2002,η rag & bone έχει γίνει συνώνυμο μιας ένδυσης που είναι απολύτως φορέσιμη και παντρεύει την τολμηρή όσο και διακριτική Νεοϋορκέζικη αισθητική. Η φιλοσοφία της μάρκας δίνει έμφαση στη σημασία της ποιότητας, την εξαιρετική κατασκευή και την προσοχή στη λεπτομέρεια.

Συνδυάζοντας τη Βρετανική κληρονομιά με τη σύγχρονη και τολμηρή Νεοϋορκέζικη αισθητική, η συλλογή γυαλιών ξεκίνησε τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2018, με σχεδιασμό που έγινε στο Στούντιο Σχεδιασμού της Safilo στη Νέα Υόρκη. Κάθε στοιχείο του προϊόντος δημιουργήθηκε ώστε να αποτυπώνει την μοναδική σχεδιαστική κατεύθυνση της μάρκας.

Η συλλογή χαρακτηρίζεται από τέσσερις κωδικούς σχεδιασμού: British, Americana, Military και Sport, οι οποίοι αποτελούν χαρακτηριστικές εκφράσεις του συνδυασμού υψηλής ποιότητας κατασκευής και λειτουργικότητας. Το σύστημα άρθρωσης TORX με βιδωτή κεφαλή έξι σημείων αποτελεί κοινό χαρακτηριστικό όλων των γυαλιών οράσεως και επιλεγμένων γυαλιών ηλίου της συλλογής,ως έμπρακτη δέσμευση στον πρωτοποριακό σχεδιασμό. Αυτό το καινοτόμο σύστημα άρθρωσης, που χρησιμοποιείται κυρίως στον τομέα των ηλεκτρονικών,της αυτοκινητοβιομηχανίας και τους κλάδους ασφαλείας και κατασκευών, αποτελεί ένα αποκλειστικό σημείο διαφοροποίησης και προστατεύει τις αρθρώσεις και το ασετάτ, κάνοντας ταυτόχρονα τον σκελετό να προσαρμόζεται ευκολότερα, προσφέροντας εξατομικευμένη εφαρμογή.

Το εμβληματικό σύμβολο της μάρκας με τα πέντε σπαθιά έχει ενσωματωθεί στη συλλογή, λειτουργώντας ως βασική έμπνευση για τις τρεις διακριτές κατηγορίες προϊόντων: Iconic, Street, και Runway. Στις κατηγορίες αυτές, το μοτίβο του σπαθιού διακρίνεται στις αρθρώσεις του σκελετού, στα άκρα, το μεταλλικό πυρήνα, τους βραχίονες και τα στοιχεία των ακροβραχιόνιων.

Η συλλογή διατίθεται παγκοσμίως στη διεύθυνση www.rag-bone.com,στα καταστήματα της rag & bone, και σε high-end καταστήματα οπτικών.

ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ:  ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ

MIZU (RNB1016/S)

Μεταλλική τετραγωνισμένη φόρμα «μάτι της γάτας» με πλήρη κάλυψη φακού και λεπτά μεταλλικά άκρα και βραχίονες σε σχήμα σπαθιού. Διατίθεται σε χρυσό με γκρι ντεγκραντέ φακό, μαύρο ματ με ασημί πολυστρωματικό φακό, ασημί με κρεμ πολυστρωματικό φακό, ανοικτό χρυσό με γκρι ντεγκραντέ πολυστρωματικό φακό σε κόκκινο και χρυσό με καφέ ντεγκραντέ καθρεπτέ φακό σε ασημί.

LIV (RNB1012/S)

Ελαφρώς στενή φόρμα «μάτι της γάτας» με μπιζουτέ βραχίονες που υπογραμμίζονται από τα στοιχεία «σπαθιού» στα άκρα τους, εσωτερική άρθρωση σε σχήμα σπαθιού και ορατό μεταλλικό συρμάτινο πυρήνα σχεδιασμένο με το επαναλαμβανόμενο μοτίβο του σπαθιού, που αποτελεί εμβληματική σχεδιαστική λεπτομέρεια. Διατίθενται σε γαλακτερό κόκκινο σε συνδυασμό με διάφανο κόκκινο και πράσινους φακούς, γαλακτερό μπλε σε συνδυασμό με διάφανο μπλε και μπλε φακούς, μαύρο με γκρι φακούς και καφέ ταρταρούγα με καφέ ντεγκραντέ φακούς.

RNB3016

Στρογγυλεμένη φόρμα με μπροστινό τμήμα από τιτάνιο, λεπτά μεταλλικά άκρα σε σχήμα σπαθιού και βραχίονες με επεξεργασία διχρωμίας. Οι ενσωματωμένες εύκαμπτες αρθρώσεις και τα στηρίγματα μύτης από σιλικόνη προσφέρουν επιπλέον άνεση.  Διατίθενται σε ματ μαύρο χρυσό, ματ καφέ ζαχαρί, ματ κεραμιδί χάλκινο χρυσό, ματ μπλε χάλκινο χρυσό.

ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ: UNISEX

ΣΥΛΛΟΓΗ CAPSULE – MADE IN ITALY

PHANTOM (RNB 9002/S)

Η rag & bone παρουσιάζει τα γυαλιά ηλίου με δερμάτινη επένδυση στο πλαίσιο της ειδικής έκδοσης της capsule συλλογής της Made in Italy, που αποτελούν το κορυφαίο σημείο συνάντησης της κατασκευαστικής αρτιότητας και των πολυτελών υλικών. Πρόκειται για το δεύτερο από τα δύο μοντέλα που κυκλοφόρησαν στο πλαίσιο της συλλογής γυαλιών 2018. Το πρώτο, το RNB 9001/S, παρουσιάστηκε την Άνοιξη του 2018.

Σε unisex φόρμα πιλότου με τριπλή μεταλλική γέφυρα, λεπτούς μεταλλικούς βραχίονες σε σχήμα σπαθιού και ίσια ακροβραχιόνια επενδεδυμένα με ασετάτ, το μοντέλο αυτό αποτελεί μέρος της ειδικής έκδοσης της capsule συλλογής Made in Italy, η οποία χαρακτηρίζεται από την υψηλότερη ποιότητα κατασκευής και υλικών.

Το σύστημα άρθρωσης TORX με βιδωτή κεφαλή έξι σημείων που διαθέτει προστατεύει τις αρθρώσεις και το ασετάτ ενώ ταυτόχρονα διευκολύνει την προσαρμογή του σκελετού, προσφέροντας εξατομικευμένη εφαρμογή. Το καινοτόμο σύστημα άρθρωσης αποτελεί αποκλειστικό σημείο διαφοροποίησης των γυαλιών rag & bone.

Loading...