“Κλείδωσαν” σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr οι 6 θέσεις των υποψήφιων βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Έβρου και σε λίγες ημέρες αναμένεται να αρχίσουν οι ανακοινώσεις των ονομάτων τους.

Ο Αλέκος Δερμεντζόπουλος δίνει τη θέση του στον…υιό του Χρήστο, η Φανή Μπαχαρίδου, ανοίγει τον δρόμο για την…θυγατέρα της Χρύσα, ενώ επανακάμπτει ο παλιός βουλευτής και πάλαι ποτέ συνεργάτης του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, Σταύρος Κελέτσης.

Στο ψηφοδέλτιο φέρονται να συμπεριλαμβάνονται επίσης η δημοσιογράφος Έλενα Σώκου, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας Θράκης Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ, και ο νυν βουλευτής Αναστάσιος Δημοσχάκης.

Όσων αφορά την γνωστή δημοσιογράφο Έλενα Σώκου, η περίπτωση της προέκυψε πριν από λίγους μήνες και η παρουσία της ως ομιλήτρια σε μια από τις παράλληλες εκδηλώσεις του πρόσφατου συνεδρίου του κόμματος, έδειξε πως έχει αποφασιστεί η συμμετοχή της, μία έξυπνη κίνηση από τον Κυριάκο Μητσοτάκη όπως σχολιάστηκε από πολλούς γαλάζιους παράγοντες. Η Έλενα Σώκου έχει πολυετή  παρουσία στα τηλεοπτικά κανάλια του Έβρου, έχει αποκτήσει αναγνωρισιμότητα και είναι ιδιαιτέρως αγαπητή από τον κόσμο.

Loading...