Επίδομα 1000 ευρώ για κάθε νέο παιδί Αθηναίου δημότη, προβλέπει το σχέδιο του υποψηφιου δημάρχου με την Ελληνική Αυγή, Η.Κασιδιάρη, για το Δήμο Αθήνας.

Σήμερα εμφανίζεται πέμπτος στις δημοσκοπήσεις, αλλά ακλόνητο φαβορί για την δεύτερη θέση από τους «μπούκηδες» των στοιχηματικών εταιρειών που συχνά «βάζουν τα γυαλιά» στους επαγγελματίες δημοσκόπους.

Ο ίδιος ο κ. Κασιδιάρης, δηλώνει στην εφημερίδα «Δημοκρατία» απόλυτα αισιόδοξος ότι θα πετύχει την έκπληξη στις 26 Μαΐου και υπόσχεται να κάνει την ζωή δύσκολη στους ισλαμιστές , αλλά και σε όλα τα κομματικά «λαμόγια», όπως λέει χαρακτηριστικά, που λυμαίνονται τις υπηρεσίες και τις προμήθειες του μεγαλύτερου δήμου της χώρας.

«Στο τελευταίο συνέδριο της Χρυσής Αυγής απηύθυνε προσωπικό χαιρετισμό ο Υπουργός Οικογένειας της κυβέρνησης Σαλβίνι, κος. Λορένζο Φοντάνα. Διατηρούμε άριστες σχέσεις με όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά εθνικά κόμματα. Αποκλείουμε μόνο όσα έχουν εκφράσει θέσεις ενάντια στα εθνικά συμφέροντα της Ελλάδος. Το βράδυ της 26ης Μαΐου όλοι οι Ευρωπαίοι Εθνικιστές θα πανηγυρίσουμε μία πολύ μεγάλη Νίκη.

Το σχέδιο ισλαμοποίησης των Αθηνών θα το τελειώσουμε! Θα γίνει χρήση κάθε νόμιμου μέσου για να μην λειτουργήσει ποτέ τζαμί στην πρωτεύουσα της Ελλάδος. Ο Δήμος διαθέτει μόνιμα μέλη στο διοικητικό συμβούλιο του τεμένους και την δύναμη να μπλοκάρει την λειτουργία του. Επίσης, θα απαγορεύσουμε τις δημόσιες προσευχές και εκδηλώσεις ισλαμιστών σε πλατείες της Αθήνας.

Θα δώσουμε εφάπαξ επίδομα 1000 ευρώ για την γέννηση κάθε Ελληνόπουλου δημότη Αθηναίων και θα χτυπήσουμε την υπογεννητικότητα. Ο Έλληνας πολίτης θα έχει προτεραιότητα σε όλες τις δημοτικές υπηρεσίες και τις κοινωνικές παροχές του Δήμου, όπως τα δημοτικά ιατρεία. Κανένα Ελληνόπουλο δεν θα μένει εκτός παιδικών σταθμών.

Μόνο Έλληνες θα εργάζονται στα δημόσια έργα που εγκρίνει το δημοτικό συμβούλιο. Θα δημιουργήσουμε δίκτυο κοινωνικών παντοπωλείων και στα 7 δημοτικά διαμερίσματα, όπου ο πολίτης θα μπορεί να αγοράσει προϊόντα Ελλήνων παραγωγών σε τιμές κόστους. Θα μηδενίσουμε τα δημοτικά τέλη για τρίτεκνους και πολύτεκνους Έλληνες.

Η Δημοτική Αστυνομία θα εξοπλιστεί και θα οργανωθεί με σκοπό να παρεμβαίνει άμεσα στις εστίες ανομίας και να τις συντρίβει. Ο Δήμαρχος θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή αυτού του αγώνα. Ο επιτελικός μας σχεδιασμός στοχεύει στην εξάλειψη κάθε άντρου παρανομίας στο κέντρο της πόλης. Εις ότι αφορά την λαθρομετανάστευση, δεσμεύομαι ότι στην πρωτεύουσα της χώρας θα πάψουν να υπάρχουν hot-spot και καταλήψεις κτιρίων. Όλοι οι λαθρομετανάστες – με μία σειρά συντονισμένων επιχειρήσεων – θα εκδιωχθούν από τα όρια του Δήμου Αθηναίων.

Μας ψηφίζουν όλοι οι Έλληνες που αφουγκράζονται την μυστική φωνή, που έρχεται κατευθείαν από τα βάθη της πολυχιλιετούς ιστορίας μας: η Ελλάδα πρέπει πάση θυσία να παραμείνει Ελληνική!»