Η «καυτή» εμφάνιση της Δήμητρας Ματσούκα στη σειρά «ελεύθερη σχέση» που αναστάτωσε το αντρικό κοινό (φώτο)

Δήμητρα Ματσούκα

Η Δήμητρα Ματσούκα προκάλεσε απανατωτά «εγκεφαλικά» όταν εμφανίστηκε με αποκαλυπτικό μαγιό στη σειρά «Ελεύθερη σχέση».

 Η ηθοποιός πρωταγωνιστεί με τον Μάριο Αθανασίου στη νέα σειρά του Open.

Το σενάριο θέλει την ηρωίδα να παλεύει με τη σέξι της πλευρά και να βρίσκεται πάντα σε δίλημμα ανάμεσα στη λογική και στο συναίσθημα. Ο σέξι εαυτός της εμφανίζεται και της δίνει πάντα τη λύση.

Όταν οι τηλεθεατές της σειράς είδαν τη Δήμητρα Ματσούκα να περπατάει σαν μοντέλο με μικροσκοπικό μπικίνι και με κορμί «θανατηφόρο» έχασαν τα λόγια τους.

Κι όμως στα 44 της διαθέτει ένα σώμα που θα ζήλευαν ακόμα και 25χρονες!

«Εγώ έφευγα όποτε µου τελείωνε ο έρωτας. Αλλά η Στέλλα, αν θυµάµαι καλά, έφυγε, παρόλο που τον άντρα που άφηνε τον ήθελε, τον αγαπούσε.

Εγώ στην περίπτωση αυτή δεν φεύγω! ∆εν πάω πουθενά!», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της. Αν θα ενέδιδε όμως σε έναν γάμο η απάντησή της ήταν:

«Αν αυτός είχε να κάνει µε έναν µεγάλο, µοναδικό έρωτα και δεν θα είχε ως στόχο την απόκτηση παιδιών και εφόσον δεν θα ήταν ένα.. πάρτι για φίλους, αλλά κάτι πολύ κλειστό που θα περιελάµβανε µόνο ένα-δυο άτοµα ακόµα!

Α, κι αν γινόταν και σε άλλη χώρα! Κι αν είχα πάρει και τον… Χρυσό Φοίνικα, που έχω θέσει ως προϋπόθεση για όλα τα άλλα! Γι’ αυτό ευχήσου µου να κάνω πολύ και καλό σινεµά!».