Η Fossil, η Αμερικανική εταιρεία ρολογιών και ειδών lifestyle, με δημιουργική αφετηρία τον αυθεντικά ρετρό και κλασσικό σχεδιασμό, παρουσιάζει την συλλογή γυαλιών της Φθινόπωρο/Χειμώνας 2018, που κατασκευάστηκε από το Safilo Group. 

Σπορτίφ και συνάμα εκλεπτυσμένα, αυτά τα unisex γυαλιά ηλίου σε στρογγυλή φόρμα με προσαρμοζόμενα στηρίγματα μύτης, διατίθενται με ένθετο μπροστινό μέρος και βραχίονες, σε συνδυασμό με μέταλλο.  Το μπροστινό τους μέρος ξεχωρίζει για την μεταλλική του διπλή γέφυρα και τα διακριτικά πλαϊνά προστατευτικά.  Η οβάλ πλάκα της Fossil και οι βραχίονες σε σχήμα διαμαντιού αποτελούν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του μοντέλου.  Διατίθεται με τους συνδυασμούς: μαύρο/γκρι φακοί, μαύρο ματ/πράσινοι φακοί, ταρταρούγα ματ/καφέ φακοί, λαδί ματ/γκρι ντεγκραντέ φακοί.

Αυτά τα ανδρικά γυαλιά ηλίου σε ορθογώνια φόρμα, με ελαφρύ ένθετο μπροστινό τμήμα και βραχίονες, χαρακτηρίζεται από τον διαχρονικό του σχεδιασμό και ξεχωρίζει για ζωηρά χρώματα των φακών, που προσδίδουν μια απόλυτα σύγχρονη αίσθηση.  Οι νέες ενσωματωμένες αρθρώσεις και η χαρακτηριστική πλάκα με το λογότυπο σε σχήμα διαμαντιού, ενισχύουν τον σχεδιασμό του μοντέλου. Διατίθεται με τους συνδυασμούς: γκρι/κόκκινοι πολυστρωματικοί φακοί, μαύρο ματ/μπλε πολυστρωματικοί φακοί, μαύρο/γκρι ντεγκραντέ φακοί και ταρταρούγα ματ/καφέ ντεγκραντέ φακοί.

 

Αυτά τα γυναικεία στρογγυλά μεταλλικά γυαλιά ηλίου με προσαρμοζόμενα στηρίγματα μύτης, αποτελούν μια σύγχρονη προσέγγιση σε μια ρετρό φόρμα, με καθρεπτέ ή χρωματιστούς κοσμητικούς φακούς.  Οι οβάλ πλάκες της Fossil στο μπροστινό τμήμα και το φινίρισμα σε σχήμα διαμαντιού στους διακριτικούς βραχίονες ανεβάζουν το επίπεδο συνολικής κομψότητας. Διατίθεται σε κόκκινο χρυσό/ροζ χρυσούς πολυστρωματικούς φακούς, ασημί/μπλε φακούς, ανοικτό χρυσό/καθρεπτέ φακούς σε κίτρινο χρυσό και χρυσό καφέ ταρταρούγα/καφέ ντεγκραντέ φακούς.

Αυτά τα γυναικεία γυαλιά οράσεως σε οβάλ φόρμα διαθέτουν ασετάτ μπροστινό τμήμα και βραχίονες.  Πλάκες σε σχήμα διαμαντιού στο μπροστινό τμήμα, μεταλλικά προστατευτικά και είτε ζικ ζακ ή καρό διακοσμητικά μοτίβα στο εσωτερικό των βραχιόνων, συμπληρώνουν τον σχεδιασμό τους.   Διατίθενται σε μπεζ, ταρταρούγα, μπορντό και μαύρο.

Loading...