Η JOY BLUE είναι μια ελληνική εταιρία παραγωγής ρούχων για τη σύγχρονη γυναίκα. Είναι από τις ελάχιστες ελληνικές εταιρίες κάθετης παραγωγής, καθώς εκτός από τη ραφή των ρούχων παράγει και το μεγαλύτερο μέρος των υφασμάτων στο δικό της πλεκτήριο.

Η επώνυμη εταιρεία γυναικείων ρούχων Joy Blue έχει σαν επίκεντρο τη σύγχρονη γυναίκα που θέλει να είναι ενημερωμένη για τις νέες τάσεις της μόδας αλλά και να είναι καλοντυμένη όλες τις ώρες της ημέρας.

 Η εταιρεία γυναικείων ρούχων Joy Blue κέρδισε τις καρδιές των γυναικών για φέτος το καλοκαίρι! Η εταιρεία γυναικείων ρούχων Joy Blue κέρδισε τις καρδιές των γυναικών για φέτος το καλοκαίρι!

Η διαρκής προσπάθεια για βελτίωση της ποιότητας και οι ελκυστικές τιμές των ρούχων της Joy Blue την κάνουν να πρωτοπορεί στο χώρο της μόδας και να αποτελεί την πρώτη επιλογή στις γκαρνταρόμπες των γυναικών.

Η εταιρεία γυναικείων ρούχων Joy Blue κέρδισε τις καρδιές των γυναικών για φέτος το καλοκαίρι!

Οι δημιουργοί της συλλογής προσαρμόζουν την γκάμα της κάθε σεζόν στις ανάγκες του αγοραστικού κοινού ενώ δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στο φινίρισμα των ρούχων.

Η εταιρεία γυναικείων ρούχων Joy Blue κέρδισε τις καρδιές των γυναικών για φέτος το καλοκαίρι!

Η δυναμική και νεανική εταιρεία Joy Blue μας παρουσιάζει όλα τα trends που θα φορεθούν φέτος το Καλοκαίρι 2018! 

Τα αδέλφια Στεφάνου ο Γιάννης και η Βασιλική που είναι και οι δημιουργοί της Joy Blue μπορούν να είναι περήφανοι για την επιτυχία τους αφού μέσα σε περίοδο οικονομικής κρίσης κέρδισαν το στοίχημα και έκλεψαν τις καρδιές των γυναικών στο χώρο της εγχώριας μόδας!

Δείτε ΕΔΩ όλη τη συλλογή!

Loading...