Η Ελεονώρα Μελέτη μιλάει για τα… κύματα

Ελεονώρα Μελέτη
Η Ελεονώρα Μελέτη αυτές τις μέρες απολαμβάνει τις διακοπές της στο Μπαλί μαζί με τον αγαπημένο της σύζυγο Θοδωρή Μαροσούλη.
Το ζευγάρι επέστρεψε στο μέρος που ερωτεύτηκε και μέσα από το Instagram θυμήθηκε τη μεγάλη της αγάπη για το σερφ και τα… κύματα.

«Νομίζω τα κύματα είναι το μόνο πράγμα στο σύμπαν που με φτάνει στα όρια μου. Ενώ πολλές φορές τα φοβάμαι – ναι το παραδέχτηκα, ίσως γιατί από τότε που έγινα μαμά έχω βγάλει ή έχω παραδεχτεί φοβίες κ φόβους που στο παρελθόν δεν με απασχολούσαν καθόλου)

ταυτόχρονα όμως μου αρέσουν τη μια στιγμή θυμώνω μαζί τους κ ορκίζομαι πως δεν θα ξανά ασχοληθώ κ την άλλη τα περιμένω τα κύματα είναι μια μεταφερόμενη ενέργεια που ταξιδεύει μέσα στο χρόνο και αν τα «πιάσει» κάποιος ζει τα τελευταία δευτερόλεπτα αυτής της ενέργειας πριν εκτονωθεί για πάντα.
Σε έχει πάρει όμως ποτέ η δίνη ενός κύματος? Ξέρεις πως είναι να στροβιλίζεσαι σαν ρούχο σε πλυντήριο κ να νιώθεις την αναπνοή σου να τελειώνει? Νιώθεις τοοοσο μικρός κ αδύναμος κ απειλημένος.

Κ όμως, τα κύματα είναι κ αυτά μια πλευρά της θάλασσας που τόσο αγαπώ, κ τελικά με βοηθούν να δω πως πάντα σε ο, τι αγαπάμε θα υπάρχει κ κάτι που μας δυσκολεύει”, ανέφερε η παρουσιάστρια στο μήνυμα της».