Φυγόποινη «ιέρεια του έρωτα» μετρούσε…. 13 καταδίκες!

ιέρεια του έρωτα

Ούτε μια, ούτε δυο, αλλά.. 13 καταδίκες «μετρούσε» μια επαγγελματίας «ιέρεια του έρωτα».

Που όμως είχε βρεθεί επανειλημμένα αντιμέτωπη με την δικαιοσύνη επειδή εξακολουθούσε να ασκεί το αρχαιότερο επάγγελμα στον κόσμο, αν και δεν πληρούσε τις νόμιμες προϋποθέσεις!

Όταν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εντόπισαν την 38χρονη Ελληνίδα στη Λάρισα και της έκαναν έλεγχο στοιχείων, διαπίστωσαν με έκπληξη ότι σε βάρος της εκκρεμούσαν

13 καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για παράβαση της νομοθεσίας περί εκδιδόμενων επ΄ αμοιβή προσώπων, με συνολική ποινή φυλάκισης ενός έτους, πέντε μηνών και πέντε ημερών!

Έτσι, την συνέλαβαν και την οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, που διέταξε να καταβάλλει το ποσό που απαιτείται για την εξαγορά της ποινής ή να την εκτίσει.

*** Να περάσει στο ελληνικό έδαφος προερχόμενος από την Τουρκία επιχείρησε ένας 53χρονος αλλοδαπός ο οποίος εμφανίστηκε στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης στους Κήπους του Έβρου, αλλά κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του είχε εκδοθεί από τις αρχές της Γερμανίας Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης για φοροδιαφυγή.

Ο 53χρονος συνελήφθη από τους αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης, που έδωσε εντολή να κινηθεί η διαδικασία για να εκδοθεί στη χώρα που τον αναζητά.

*** Στη Ρόδο, συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Νότιας Ρόδου ένας 57χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του

Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου για παραβίαση της νομοθεσίας περί πνευματικής ιδιοκτησίας, με ποινή φυλάκισης ενός έτους και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ.