Η Τζάσμιν από το Παρίσι, φοιτήτρια, ήθελε να περιμένει το γάμο της, ώστε να προχωρήσει σε ολοκληρωμένες ερωτικές σχέσεις.

Ωστόσο, τα έξοδα που είχε να αντιμετωπίσει, την έκαναν να αλλάξει κοσμοθεωρία περί παρθενιάς, την οποία αποφάσισε να βγάλει σε δημοπρασία. Επιδίωξή της να συγκεντρώσει αρκετά χρήματα, ώστε να δημιουργήσει τη δική της επιχείρηση.

Οι ενδιαφερόμενοι ήταν πολλοί, μεταξύ των οποίων ένας επιχειρηματίας από το Μόναχο που ήταν έτοιμος να πληρώσει 600 χιλιάδες δολάρια και ένας DJ από το Λος Άντζελες που προσέφερε 900 χιλιάδες δολάρια. 

Τελικά, νικητής αναδείχτηκε ένας τραπεζίτης της Γουολ Στριτ, ένα ώριμος, έξυπνος και πετυχημένος άνδρας – σύμφωνα με την ίδια – που της φέρθηκε πολύ τρυφερά την πρώτη τους νύχτα μαζί, με αποτέλεσμα να της κλέψει την καρδιά. 

«Είμαι πολύ ευχαριστημένη με την απόφασή μου να πουλήσω την παρθενιά μου. Αρχικά είχα άγχος αλλά τελικά τον συμπάθησα πολύ. Ήταν πραγματικός τζέντλεμαν και η συμπεριφορά του ήταν άψογη απέναντί μου.

Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, αλλά μπορώ να σας αποκαλύψω ότι έκτοτε βγαίνουμε και έχουμε γίνει ζευγάρι» είπε η νεαρή Γαλλίδα στη Mirror. 

  

Loading...