Φαίη Σκορδά: «Δεν θέλω να ξανακούσω το όνομα Τριαντάφυλλος»!

Φαίη Σκορδά

Χαμός μετά το άκομψο story που έκανε για τη Νατάσα Θεοδωρίδου!

Η πόρτα του Πρωινό για τον Τριαντάφυλλο κλείνει οριστικά. Αφορμή στάθηκε ένα άκομψο story που έκανε ο τραγουδιστής στο instagram για τη Νατάσα Θεοδωρίδου, μετά την εμφάνισή της στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά. Η Φαίη Σκορδά έγινε έξαλλη γι’ αυτή την ανάρτηση που έκανε ο Τριαντάφυλλος και εκφράστηκε πολύ αυστηρά στον αέρα, κάτι που κάνει σπάνια.

«Θέλω να πω κάτι. Μου έστειλαν ένα story -δεν θα το παίξουμε το story, όσοι το είδαν το είδαν- που ήταν από τον Τριαντάφυλλο. Κάτι έγραψε για τη Νατάσα Θεοδωρίδου. Το θεωρώ αγενές, απρεπές, άνανδρο! Σε αυτή την εκπομπή το έχω πει για λίγα άτομα, δεν θέλω να ξανακούσω το όνομα Τριαντάφυλλος! Αυτό από άντρα σε μία γυναίκα να το γράψει μετά από όλα αυτά που έχουν γίνει και έχει δώσει και συνεντεύξεις για τη Νατάσα, θεωρώ ότι είναι… δεν αξίζει καν! Καθόλου ωραίο, άκομψο πολύ!», ανέφερε εκνευρισμένη η Φαίη Σκορδά!

Ο Τριαντάφυλλος έχει εκφραστεί αρνητικά για τη Νατάσα Θεοδωρίδου στο παρελθόν, ουκ ολίγες φορές σε συνεντεύξεις του. Από την πλευρά του, φαίνεται να διατηρείται μια κόντρα δίχως τέλος με την τραγουδίστρια.