Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις 25-31 Μαρτίου 2019

Ο Μάρτιος φτάνει στο τέλος του και η εβδομάδα που ακολουθεί, θα μας βοηθήσει να σηκώσουμε τα μανίκια και  να στρωθούμε στη δουλειά, ώστε να καταφέρουμε να μαζέψουμε και να βάλουμε σε τάξη  οτιδήποτε είχαμε αφήσει στη μέση. Βρίσκουμε λύσεις σε όλες τις μπερδεμένες καταστάσεις που μας ταλάνιζαν από τις αρχές του μήνα και γιατί αυτό; Γιατί επιτέλους ο Ερμής επιστρέφει στην ορθή πορεία του, αλλά και η Αφροδίτη φεύγει από τον Υδροχόο και προχωράει στον Ιχθύ, γεγονός που θα μας δώσει μία πιο ρομαντική διάθεση, καθώς και τη ζεστασιά που μας έχει λείψει από τις ανθρώπινες σχέσεις. Τέλος ,η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Διδύμου, θα σηματοδοτήσει καινούργια ξεκινήματα, δίνοντας σε εμάς την υπομονή και την ετοιμότητα για να τολμήσουμε!

Κριός

Αγαπημένε μου Κριέ για εσένα η εβδομάδα που ακολουθεί δεν θα έχει και τόση σπιρτάδα, γεγονός που σε κάνει να βαριέσαι και να περιμένεις πότε θα δεις τις εξελίξεις που αποζητάς. Στο επόμενο διάστημα η ζωή σου θα τρέχει σε πιο γρήγορους ρυθμούς, όμως εσύ θα φανείς αντάξιος, αφού η ορθή πορεία του Ερμή θα σου δώσει την ευκαιρία να ανασυγκροτηθείς! Η Αφροδίτη που περνάει στον Ιχθύ θα σε κάνει λίγο πιο συμπονετικό με τους γύρω σου, ενώ στον αισθηματικό σου τομέα δεν θα λείψουν έντονα και βαθιά κρυμμένα συναισθήματα, πάθος και παρασκήνια. Τέλος, σχεδιάζεις ταξίδια και μετακινήσεις και  σου έρχονται ιδέες που αμέσως υλοποιείς!

Ταύρος

Επιτέλους Ταύρε μου, ηρεμείς, οι ρυθμοί της καθημερινότητας σου χαλαρώνουν και η κοινωνική σου ζωή ανεβαίνει αφού έχεις κατανοήσει πλέον ποια είναι τα θέλω σου και το ποιοι άνθρωποι αξίζουν να είναι στη ζωή σου! Ο Άρης βέβαια από τους Διδύμους δημιουργεί ένα έντονο πρόγραμμα στην καθημερινότητα σου. Την εβδομάδα που ακολουθεί είσαι γεμάτος χαρά γιατί ο Ερμής θα ξεκινήσει να κινείται ορθά και σε βοηθά να αποκαταστήσεις τις σχέσεις σου! Τέλος, οι ερωτικές σου επιθυμίες γίνονται πραγματικότητα αλλά και ένας νέος έρωτας (πιθανόν από το φιλικό περιβάλλον) έχεις καλές προοπτικές!! 

Δίδυμος

Δώσε βάση στο διάστημα που ακολουθεί φίλε μου Δίδυμε! Την εβδομάδα αυτή καταφέρνεις να ανακτήσεις δυνάμεις και να βάλεις σε τάξη ότι σου είχε ξεφύγει. Υπάρχουν εξελίξεις στη ζωή σου, ο Ερμής σε βοηθά να προχωρήσεις σε νέες συμφωνίες και επαφές που θα αφορούν τα επαγγελματικά σου. Βέβαια ο εκνευρισμός δεν θα λείψει όμως θα νιώσεις πιο σίγουρος και ασφαλής αφού οι καθυστερήσεις θα λάβουν τέλος.  Θέτεις στόχους και γίνεσαι πιο δημιουργικός σε ότι αφορά την εργασία και στα αισθηματικά σου έχεις περισσότερες απαιτήσεις! Τέλος, Ο Άρης στο ζώδιο σου σε βάζει σε μία περίοδο που θα παρθούν πρωτοβουλίες, θα υπάρξουν νέα ξεκινήματα κι εσύ θα είσαι σε εγρήγορση. 


Καρκίνος

Καρκίνε μου αυτή η εβδομάδα σε κάνει επιτέλους να δεις το ποτήρι μισογεμάτο και η διάθεση σου ανεβαίνει! Ο Ερμής που θα κινείται και πάλι με ορθή φορά και θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες, να οργανωθείς, αλλά και να γίνεις λίγο πιο επικοινωνιακός. Η Αφροδίτη θα βελτιώσει την αισθηματική σου ζωή,  ενώ στην ιδέα ενός ταξιδιού τρελαίνεσαι! Βέβαια, με τον Άρη στους Διδύμους τα επαγγελματικά σου και τα οικονομικά σου θα συνεχίσουν να είναι λίγο ζορισμένα κι εσύ θα νιώθεις ότι πνίγεσαι!!!

Λέων

Μία εβδομάδα που θα ανεβάσει την ψυχολογία σου αλλά και θα σε βοηθήσει να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις για να φέρεις τα πράγματα στα μέτρα σου! Ναι Λέων μου έτσι είναι, και μάλιστα ο Ερμής που αλλάζει πορεία και αρχίζει να κινείται ορθά δίνει εύφορο κλίμα για άνοδο στα οικονομικά αλλά και για διαπραγματεύσεις. Με τον Άρη στους διδύμους κοινωνικοποιείσαι, κυνηγάς τα θέλω σου και κάνεις νέες γνωριμίες. Ενώ τέλος, η Αφροδίτη  στους Ιχθείς θα σε βοηθήσει να δεις άνοδο στα επαγγελματικά σου αλλά και σου ανεβάζει την λίμπιντο στα αισθηματικά!

Παρθένος

Μόνο καλή μπορεί να είναι η εβδομάδα που ακολουθεί για εσένα Παρθένε μου, γιατί πρώτα από όλα μπορείς ξανά να συνεννοηθείς με το περιβάλλον σου και ο Ερμής σε βοηθά να καταλάβεις τι είναι αυτό που αποζητάς από το περιβάλλον σου! Οι επικοινωνίες σου σε κάθε τομέα βελτιώνονται ενώ η Αφροδίτη από τον Ιχθύ σε ανανεώνει και σε αιφνιδιάζει ευχάριστα με κάποια ερωτική έκπληξη. Τέλος ο Άρης από τους Διδύμους σε βάζει σε μία περίοδο όπου πρέπει να τα δώσεις όλα για να εξελίξεις την καριέρα σου!

Ζυγός

Ηρεμείς αυτή την εβδομάδα και πέρα από όλες αυτές τις υποχρεώσεις που έχεις να τακτοποιήσεις, η καθημερινότητα σου θα αρχίσει να κυλάει σε πιο χαλαρούς ρυθμούς! Θα καταφέρεις να ανασυγκροτηθείς σε επαγγελματικά αλλά και στα καθήκοντα σου αφού ο Ερμής επανέρχεται στην ορθή φορά του. Νιώθει την ανάγκη να ανανεωθείς, να κάνεις όμορφες αλλαγές και η Αφροδίτη ευνοεί την αρχή κάποιας δίαιτας, ή άσκησης που θα σε κάνουν να νιώσεις όμορφα! Ο Άρης από τους Διδύμους  σε κάνει πιο αισιόδοξο και εύθυμο, ενώ δεν λείπουν τα ταξιδάκια!

Σκορπιός

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, αυτήν την εβδομάδα έρχεσαι πιο κοντά σε όλα όσα ήθελες και η αισθηματική σου ζωή ανεβαίνει. Ο Ερμής σε ορθή φορά από τον Ιχθύ σε βοηθά να κουβεντιάσεις πιο ποιοτικά με το περιβάλλον σου και να νιώσεις ικανοποίηση μέσα από την επαφή σου μαζί τους! Από την ερωτική σου ζωή δεν θα λείψουν τα ρομάντζα και οι όμορφες στιγμές αφού η Αφροδίτη σε ανανεώνει σε κάνεις πιο δημιουργικό και νιώθεις για τα καλά πως η ζωή σου καλυτερεύει! Μην ξεχνάς πως με τον Άρη στους Διδύμους θα υπάρξουν αρκετές δυσκολίες οικονομικής φύσεως στο επόμενο διάστημα

Τοξότης

Η εβδομάδα που ακολουθεί για εσένα Τοξότη μου σηματοδοτεί την ηρεμία και την αλλαγή. Καταλαβαίνεις πως τα ξεσπάσματα που είχες δεν οδηγούν πουθενά και ηρεμείς. Βρίσκεις λύσεις στις σχέσεις σου αλλά και κυρίως σε τυχόν οικογενειακά ζητήματα που σε είχαν απασχολήσει έντονα το τελευταίο διάστημα. Η Αφροδίτη από τον Ιχθύ σε κάνει να απολαύσεις την ζεστασιά και την αγάπη από τους ανθρώπους που έχεις επιλέξει στη ζωή σου, αλλά και βοηθά να δείξεις περισσότερο αυτά που πραγματικά νιώθεις στους ανθρώπους που εσύ θεωρείς σημαντικούς. Ευνοούνται και αλλαγές στο χώρο του σπιτιού!  Τέλος ο Άρης δεν βοηθάει να ηρεμήσεις στο εργασιακό σου περιβάλλον και να πάψεις να εκνευρίζεσαι για αυτό προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους.

Αιγόκερως

Αγαπημένε μου Αιγόκερε, ο Άρης από τους Διδύμους σε κάνει να εξαντληθείς ψυχικά και σωματικά λόγω της πολύ έντονης καθημερινότητας και εργασίας. Όμως μετά από πολύ καιρό καταφέρνεις να είσαι ήρεμος, να επικοινωνήσεις σωστά με το περιβάλλον σου, αλλά και να μοιραστείς όνειρα και σχέδια. Ο Ερμής με τη σειρά του θα σε βοηθήσει να βρεις λύσεις σε προβλήματα που είχαν παρουσιαστεί το περασμένο διάστημα, ενώ η Αφροδίτη σε κάνει πιο εκδηλωτικό στο σύντροφο σου και συνάμα σε κάνει να λάμψεις από τα φλέρτ.

Υδροχόος

Για εσένα Υδροχόε μου ξεκινά μία εβδομάδα που θα σου επιτρέψει να κάνεις όλα όσα σε κάνουν να νιώθεις σταθερότητα και ασφάλεια. Ο Ερμής που επιστρέφει σε ορθή πορεία θα σε ξεμπλοκάρει οικονομικά και να κάνεις τις απαραίτητες συζητήσεις στα επαγγελματικά σου. Η Αφροδίτη από τους Ιχθύς βοηθά να δεις το πορτοφόλι σου σιγά σιγά να γεμίζει ενώ ο Άρης από τους Διδύμους σε καθιστά σε μία διαρκή κίνηση και δεν θα λείψουν μετακινήσεις και ταξίδια που έχεις ανάγκη!

Ιχθύς

Αυτή την εβδομάδα Ιχθύ μου καταφέρνεις να βρεις τις ισορροπίες που σου τάραξε ο Ερμής!  Τώρα που επιστρέφει στην ορθή του πορεία από το ζώδιο σου σε βοηθά να λύσεις προβλήματα και παρεξηγήσεις που βρίσκονταν στο παρασκήνιο. Η Αφροδίτη που μπαίνει στο ζώδιο σου δίνει την ανάγκη να ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου και νιώθεις ερωτεύσιμος αλλά και τονώνει την αισθηματική σου ζωή σε μεγάλο βαθμό! Τέλος  ο Άρης από τους Διδύμους, δημιουργεί προβλήματα και έντονες αντιδράσεις στην οικογένεια, για αυτό προσπαθήστε να χαλαρώσετε!!!

Το Άρωμα Σμύρνης σας προσφέρει την ευκαιρία να έρθετε κοντά μας. Σε κάθε τηλεφωνικό ραντεβού από Κύπρο, με αστική χρέωση, έχετε 10% ΕΚΠΤΩΣΗ. Ευχαριστούμε πολύ! 

Άρωμα Σμύρνης

Τηλ. Επικ: 2155509088
Facebook: Άρωμα Σμύρνης
Instagramaromasmirnis
Youtube: Άρωμα Σμύρνης