Πρόωρους τίτλους τέλους έριξε το μεσημέρι της Παρασκευής η εκπομπή «Τι λέει;» του τηλεοπτικού σταθμού Alpha.

Οι συντελεστές της εκπομπής ήταν ιδιαίτερα συγκινημένοι, την ώρα που έπρεπε να αποχαιρετίσουν το τηλεοπτικό κοινό.

«Θέλω να σε ευχαριστήσω πολύ και σένα και τον Alpha και τον κόσμο. Δεν είναι εύκολο να χάνεις τη δουλειά σου, αλλά πάμε μπροστά», ανέφερε η Τζένη Μελιτά, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Ιδιαίτερα συγκινημένος ήταν και ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ο οποίος με δυσκολία κατάφερε να πει:«Δεν είμαι καλός στους αποχαιρετισμούς… Είναι στενάχωρο… Θα τα ξαναπούμε».

Από την πλευρά της, η παρουσιάστρια Ελένη Τσολάκη σημείωσε:

«Δεν θα σας πούμε ψέματα, είναι πολύ δύσκολες οι στιγμές όταν βρίσκεσαι σε αυτή τη θέση και όταν χρειάζεται να πεις κάποια λόγια αποχαιρετισμού, όταν κάτι τελειώνει και δεν είναι στην ώρα του να τελειώσει.

Η αλήθεια είναι ότι θέλαμε σήμερα να σας αφήσουμε με ένα μεγάλο χαμόγελο, το χαμόγελο που προσπαθήσαμε να σας μεταφέρουμε αυτούς τους μήνες που ήμασταν στον αέρα.

Θέλω να σας πω ότι επειδή έχω μάθει στη ζωή μου να δίνω μάχες, έχω μάθει να αναγνωρίζω και κάποιες μάχες που μπορεί να θεωρούνται χαμένες.

Όταν κάτι τελειώνει όμως, κάτι άλλο πολύ ωραίο, πολύ μεγάλο, πολύ πιο όμορφο, μπορεί να ξεκινάει… Να χαμογελάμε… Τα όνειρα μπορούν να πραγματοποιηθούν… Προσπαθήσαμε να σας κάνουμε να χαμογελάτε.

Αλλά το ταξιδάκι μας τελειώνει εδώ, ωραίο, γεμάτο, πλήρες… Τα παθήματα γίνονται μαθήματα… Αξίζει μόνο να χαμογελάμε».

Loading...