Ελένη Μενεγάκη: Που θα την βλέπουμε του χρόνου; Τα σενάρια για το μέλλον της…

Ελένη Μενεγάκη

Πληροφορίες θέλουν την Παρασκευή 17 Ιουλίου να είναι η καταλυτική ημερομηνία για την αυλαία της εκπομπής «Ελένη» και τη θέση της να καλύπτεται από μια «έκπληξη».

Η παρουσιάστρια είναι ξεκάθαρο πως αποχωρεί από το κανάλι και σύμφωνα με πληροφορίες μετρά τον χρόνο αντίστροφα, χωρίς να έχει υπάρξει καμία επικοινωνία με στελέχη του Alpha.

Την ίδια ώρα όμως δεν φαίνεται να βιάζεται για το επόμενο τηλεοπτικό βήμα της, το οποίο πιθανόν να πραγματοποιηθεί στο δεύτερο μισό της νέας τηλεοπτικής περιόδου, από τον Ιανουάριο του 2021.

Πληροφορία σύμφωνα με το «TV Εθνος», την οποία μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνεται από τις δύο πλευρές,

κάνει λόγο για «φλερτ» της Ελένης Μενεγάκη με τον ΑΝΤ1, το κανάλι στο οποίο εδραιώθηκε ως όνομα πρώτης γραμμής στην ελληνική τηλεόραση.

Η πηγή επισημαίνει πως παραδοσιακά υπάρχει καλός δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ ΑΝΤ1 – Μενεγάκη

και αυτό αποδείχθηκε και τη φετινή σεζόν, κατά την οποία αρκετά πρόσωπα του ΑΝΤ1 βρέθηκαν καλεσμένα στη μεσημεριανή εκπομπή του Alpha.

Το σενάριο αυτό, σύμφωνα με άλλες πηγές, μπορεί να προχωρήσει σε δύο ενδεχόμενα: Είτε ο ΑΝΤ1 να εντάξει στο πρόγραμμά του μεσημεριανή, καθημερινή εκπομπή,

καθώς η Φαίη Σκορδά παραμένει στο «Πρωινό» και τη νέα σεζόν, είτε η Ελένη Μενεγάκη να θελήσει να δοκιμαστεί σε άλλη ζώνη και ώρα και με άλλο concept.