«Είσαι τέρας, όχι πατέρας» – Τι έγινε στη δίκη για την άγρια δολοφονία της 18χρονης Ειρήνης στην Πετρούπολη

Τι έγινε στη δίκη για την άγρια δολοφονία της 18χρονης Ειρήνης στην Πετρούπολη

Με κατάρες «υποδέχτηκαν» οι συγγενείς της 18χρονης Ειρήνης τον πατέρα της ο οποίος κατηγορείται ότι τη δολοφόνησε στο σπίτι τους, στην Πετρούπολη πριν από περίπου ένα χρόνο.

«Δολοφόνε, απάνθρωπε…» φώναξαν την ώρα που ισχυρή αστυνομική δύναμη οδηγούσε από τη πίσω πόρτα του δικαστηρίου τον 55χρονο ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.

«Έπρεπε να έχεις αυτοκτονήσει καθίκι, πήρες το παιδί μου και το έβαλες στο χώμα. Σύντομα να είσαι και εσύ στο χώμα» ούρλιαξε κλαίγοντας η μαυροφορεμένη μητέρα της άτυχης κοπέλας όταν αντίκρισε τον πρώην σύντροφο της.

Η μητέρα της 18χρονης με σπαραγμό ζήτησε από τον κατηγορούμενο να της πει γιατί έκοψε το νήμα της ζωής της κόρης τους.

«Γιατί, το λόγο να μου πεις; Είδες πόσο δειλός είσαι, ούτε το λόγο δεν ξέρεις καθίκι. Είσαι τέρας όχι πατέρας. Έχω δικαίωμα να μάθω γιατί μου την πήρες, γιατί την έβαλες στον τάφο. Τόσο πολύ τη μισούσες; Να πεις την αλήθεια» εκείνος δεν σήκωσε ούτε για μια στιγμή το κεφάλι του για να αντικρούσει τη γυναίκα με την οποία ήρθε αντιμέτωπος όταν εκείνη του επιτέθηκε αμέσως μετά την αναβολή της δίκης, λόγω κωλύματος του συνηγόρου του, για τις 8 Οκτωβρίου 2018.

Στο πλευρό της και η πρώην σύζυγος του 55χρονου και μητέρα του μεγαλύτερου γιου του.

«Αλήτη θα σε κυνηγάω μέχρι να πεθάνεις. Τρία παιδιά έχεις καταστρέψει. Το παιδί σου ντρέπεται ήθελε να έρθει να σε σκοτώσει …. Ήθελε να αλλάξει το όνομα του αλλά δεν το άφησα» ξέσπασε όταν τον αντίκρισε.

Σύμφωνα με την κατηγορία, η 18χρονη μαρτύρησε στα χέρια του πατέρας της ο οποίος, αφού της έκλεισε το στόμα και τη μύτη, τη στραγγάλισε, την τραυμάτισε με μαχαίρι στο πρόσωπο, το στήθος και το χέρι και στη συνέχεια έβαλε φωτιά στο σπίτι τους. Το κορίτσι ξεψύχησε στο Θριάσιο όπου νοσηλεύτηκε για λίγα εικοσιτετράωρα με τους γιατρούς να ελπίζουν σε ένα θαύμα το οποίο, τελικά, δεν έγινε.