Ειρήνη Παπαδοπούλου: Τι αποκαλύπτει για την προσωπική της ζωή

Ειρήνη Παπαδοπούλου

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου διανύει μια υπέροχη φάση στη ζωή της, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία να κάνει αυτό που αγαπάει, ενώ τη φετινή σεζόν αποφάσισε να ρισκάρει και να ασχοληθεί και με το θέατρο.

Από την άλλη, όλα δείχνουν πως είναι full in love με τον ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Πασχαλάκη, παρά το γεγονός πως η ίδια δεν θέλει να μιλάει για τα προσωπικά της

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό People, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ποτέ δεν μου άρεσε να μιλάω για την προσωπική μου ζωή.

Όπως, επίσης, δεν είμαι από τις γυναίκες που γίνονται θέμα μέσα από τις σχέσεις τους, αλλά μέσα από τη δουλειά τους.

Αυτό που μπορώ να σου πω με σιγουριά είναι πως τη συγκεκριμένη περίοδο στη ζωή μου είμαι χαρούμενη για όλα όσα συμβαίνουν στα προσωπικά μου.

Από εκεί και πέρα, δεν θα ήθελα ούτε να επιβεβαιώσω αλλά ούτε και να διαψεύσω κάτι. Εξάλλου, δεν υπάρχει καμία φωτογραφία που να αποδεικνύει αυτή τη στιγμή κάτι για τη ζωή μου.

Όταν είμαι έτοιμη και σίγουρη για κάτι, δεν θα έχω κανένα πρόβλημα να κάνω μια δημόσια εμφάνιση. Δεν είμαι από τις γυναίκες που κρύβονται. Απλά ποτέ δεν μου άρεσε να προκαλώ με τη ζωή μου».

«Σαφώς και έχω κάνει λάθη στη ζωή μου. Πάντα όμως άκουγα το ένστικτό μου. Αν δεν το είχα ακούσει και το είχα αγνοήσει, αυτή τη στιγμή θα ήμουν ήδη παντρεμένη και θα είχα παιδιά.

Αλλά ευτυχώς που το άκουσα και δεν έκανα πράγματα πάνω στην τρέλα και τον ενθουσιασμό» αποκαλύπτει.