Δοκιμάσατε ψητές φράουλες με κονιάκ;

Ένα εύκολο επιδόρπιο της εποχής

Υλικά για 4 άτομα
Προετοιμασία 5 λεπτά
Ψήσιμο 15 λεπτά

Υλικά
-1 κεσεδάκι φράουλες
-4 κουτ. σούπας πετιμέζι
-2 κουτ. σούπας balsamico
-4 κουτ. σούπας κονιάκ
-500 γρ. γιαούρτι σακούλας

Eκτέλεση

Πλένουμε τις φράουλες και κόβουμε το κοτσάνι τους. Aπλώνουμε ένα διπλό φύλλο αλουμινόχαρτο και αραδιάζουμε στο κέντρο του τις φράουλες ολόκληρες. Προσθέτουμε το πετιμέζι, το κονιάκ και το balsamico και κλείνουμε προσεκτικά το πακέτο ώστε να μην φύγουν τα υγρά. Tο τοποθετούμε πάνω στο γκριλ και ψήνουμε για 15 λεπτά. Aνοίγουμε το πακέτο και αφήνουμε τη sauce φράουλας να κρυώσει. Oταν γίνει χλιαρή, τη σερβίρουμε σε βαθιά μπολ μαζί με το κρύο γιαούρτι.

Από το thecookbook.gr