Μια πρότυπη κτηνιατρική κλινική μεριμνά σε 24ωρη βάση, με εξειδικευμένο προσωπικό, όλες τις ημέρες του χρόνου για την υγεία των μικρών σας φίλων. 

Η κτηνιατρική κλινική της εταιρείας Αττικό Νοσοκομείο Ζώων Α.Ε. ιδρύθηκε στις αρχές του 2008 και αποτελεί μετεξέλιξη και καρπό παλαιότερης προσπάθειας ομάδας κτηνιάτρων, με υψηλή επιστημονική κατάρτιση, μεγάλη κλινική εμπειρία και ένα κοινό όραμα: την ολοκληρωμένη και συνεχή μέριμνα της υγείας των ζώων συντροφιάς, τα οποία στη συντριπτική τους πλειοψηφία αποτελούν πλέον αναπόσπαστο μέλος της οικογένειας. 

Σκοπός της κλινικής είναι η παροχή υψηλών προδιαγραφών κτηνιατρικών υπηρεσιών, θέτοντας σε  λειτουργία  μια νέα αντίληψη-περισσότερο ανθρώπινη-στη σχέση με τον πελάτη και το ασθενές ζώο του. 

Η λειτουργία της κτηνιατρικής κλινικής αποτελεί πρότυπο μιας σύγχρονης ιατρικής μονάδος, που ανταποκρίνεται πλήρως στις νέες ανάγκες και δυνατότητες περίθαλψης των μικρών μας φίλων η οποία είναι  απαραίτητη για τη διασφάλιση της υγείας τους.

Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Ακτινογραφίες 

Διαθέτει υψηλής τεχνολογίας, ψηφιακό ακτινολογικό μηχάνημα, για ζώα συντροφιάς, που είναι μάλιστα και το πρώτο που εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα .

Υπέρηχοι 
Διαθέτει σύγχρονο μηχάνημα υπερήχων και κτηνίατρο εξειδικευμένο στην εφαρμογή υπερηχογραφημάτων. 

Χειρουργεία 
Το χειρουργικό τμήμα επανδρώνεται από κτηνιάτρους υψηλής επιστημονικής κατάρτισης και εμπειρίας, που καθημερινά αντιμετωπίζουν κρίσιμες και δύσκολες καταστάσεις, με αποτελεσματικό τρόπο. 

Ενδοσκοπήσεις 
Η ενδοσκόπηση είναι μια επεμβατική μέθοδος, η οποία δίνει στον κτηνίατρο τη δυνατότητα άντλησης σημαντικών πληροφοριών για τη συμπτωματολογία του ασθενούς ζώου.

In house εργαστήριο (Lab) 
Διαθέτει αυτόνομο εργαστήριο με 24ωρη υποστήριξη όλες τις ημέρες του χρόνου για τα νοσηλευόμενα ζώα και τα έκτακτα περιστατικά ιδιοκτητών ή συνεργατών κτηνιάτρων.

In house φαρμακείο 
Διαθέτει πλήρως εφοδιασμένο με κτηνιατρικά σκευάσματα φαρμακείο, ώστε να μπορείτε να προμηθεύεστε σε περίπτωση ανάγκης εύκολα και γρήγορα τη φαρμακευτική αγωγή που θα σας συνταγογραφήσουν οι κτηνίατροί μας 

Πληροφορίες στην επίσημη σελίδα του Αττικού Νοσοκομείου Ζώων Α.Ε. στο facebook www.facebook.com/attikonosokomeiozoon

και στο instagram www.instagram.com/attikovet

Loading...