Υλικά
125γρ βιτάμ
1 ποτήρι ζάχαρη
4 αβγά
1/2 ποτήρι καρύδα
1 σφηνάκι κονιάκ
1 ποτήρι φαρινα up

Σιρόπι
1 ποτήρι νερό
1 ποτήρι ζάχαρη

Εκτέλεση
Έβαλα στον κάδο του μίξερ το βιτάμ, την ζάχαρη, τα αβγά, την καρύδα, το κονιάκ και τέλος το φαρινα up.
Τα χτύπησα 5 λεπτά, τα έβαλα στις θηκούλες της σιλικόνης και τα έψησα για 25 λεπτά στους 180 βαθμούς σε αέρα.
Για το σιροπάκι χρειάστηκα 1 ποτήρι νερό και 1 ποτήρι ζάχαρη.
Με κρύο σιρόπι μόλις τα έβγαλα από το φούρνο τα σιρόπιασα και τα άφησα για 1/2 ώρα μέσα στις θηκούλες τους.
Τα έβγαλα και τα άφησα στο ταψί όλο το βράδυ.
Το πρωί τα έβαλα στην πιατέλα και τα γυάλισα με λίγο σιροπάκι και έριξα επάνω καρύδα!!!

Καλή επιτυχία
Maria Kazdagli – «ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ».

Loading...