Άστατος θα είναι ο καιρός την Τετάρτη με βροχές και καταιγίδες

Οι άνεμοι την Τετάρτη θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις με ένταση 3 με 5 μποφόρ, ενώ την Πέμπτη και την Παρασκευή θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Πιο αναλυτικά, την Τετάρτη:
Στη Θράκη και στη Μακεδονία, τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά το απόγευμα. Η θερμοκρασία από 4 έως 19 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη, παροδικές βροχές και το θερμόμετρο από 8 έως 18 βαθμούς.
Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, άστατος καιρός με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως τις θερμές ώρες της ημέρας. Η θερμοκρασία από 7 έως 20 βαθμούς.
Στην Πελοπόννησο, σποραδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως το απόγευμα. Ο υδράργυρος από 3 έως 20 βαθμούς.
Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, ήλιος με τοπική συννεφιά. Άνεμοι από βορειοανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 11 έως 21 βαθμούς.
Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, ήλιος με τοπικές νεφώσεις και βροχή στα βόρεια. Άνεμοι από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και θερμοκρασία έως 21 βαθμούς.
Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, τοπικές βροχές και πιθανώς καταιγίδες με βελτίωση το βράδυ. Ο υδράργυρος από 4 έως 21 βαθμούς.
Στην Αττική, τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές. Βορειοανατολικοί άνεμοι 3 με 4 μποφόρ και θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.