Με παροδικά αυξημένη συννεφιά θα κυλήσει ο καιρός το Σάββατο σε όλη τη χώρα και τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί. Την Κυριακή, τοπικές βροχές θα σημειωθούν στα δυτικά και στο Αιγαίο, ενώ το βράδυ στα δυτικά αναμένονται και καταιγίδες, ενώ τη Δευτέρα, τα φαινόμενα θα επηρεάσουν όλη τη χώρα.
Οι άνεμοι το Σάββατο θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και την Κυριακή νότιοι ως 5 μποφόρ. Τη Δευτέρα θα στραφούν σε δυτικών διευθύνσεων 5 με 7 μποφόρ.
Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση από τη Δευτέρα.
 
Πιο αναλυτικά, το Σάββατο:
 
Στη Θράκη και στη Μακεδονία, τοπικές νεφώσεις και η θερμοκρασία από μείον 2 έως 15 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλονίκη, τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί και το θερμόμετρο από 4 έως 15 βαθμούς.
 
Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις, ασθενείς άνεμοι και η θερμοκρασία από μείον 2 έως 18 βαθμούς.
 
Στην Πελοπόννησο, αραιή συννεφιά και ο υδράργυρος από 0 έως 18 βαθμούς.
                                                                                                 
Στα Κύθηρα, πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις και η θερμοκρασία έως 19 βαθμούς.
 
Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, τοπικές νεφώσεις με παροδικές βροχές, μεταβλητοί άνεμοι 3 με 4 μποφόρ και το θερμόμετρο από 10 έως 19 βαθμούς.
 
Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, πρόσκαιρες νεφώσεις με πιθανότητα βροχής το βράδυ, μεταβλητοί άνεμοι 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 20 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις. Ο υδράργυρος από 0 έως 18 βαθμούς.
 
Στην Αττική, αραιή συννεφιά, ασθενείς άνεμοι και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 6 έως 17 βαθμούς Κελσίου.