Στο τέλος της φαίνεται πως οδεύει, όπως όλα δείχνουν, η παρουσία του Νίκου Παππά στον Παναθηναϊκό!

Ό Έλληνας γκαρντ απάντησε και πάλι αρνητικά στη δεύτερη πρόταση ανανέωσης που του κατατέθηκε. Το γεγονός αυτός προκάλεσε έντονη δυσαρέσκεια στις τάξεις του συλλόγου αλλά και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, με τους πράσινους να εξετάζουν πλέον άλλες περιπτώσεις.

Ο Νίκος Παππάς αποτέλεσε τη δεύτερη προτεραιότητα του Παναθηναϊκού μετά την από την ανανέωση συμβολαίου του Καλάθη. Η αρχική πρόταση αφορούσε τετραετές συμβόλαιο (1+1+1+1) με αυξημένες κλιμακωτά απολαβές ετησίως και την οψιόν ανανέωσης να βρίσκεται στην πλευρά της ομάδας, με τον Έλληνα παίκτη να απαντά αρνητικά.

Στη συνέχεια οι πράσινοι επανήλθαν, προσφέροντας κλειστό διετές συμβόλαιο με συνολικές αποδοχές 1,3 εκατ. ευρώ (600 χιλ. τον πρώτο χρόνο, 700 χιλ. το δεύτερο), κάτι βέβαια που δεν άλλαξε τις σκέψεις του Παππά που είπε και πάλι όχι θεωρώντας χαμηλή την πρόταση.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη προκάλεσε έντονη δυσαρέσκεια τόσο στους ιθύνοντες του συλλόγου όσο και στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, που θεωρούν πως ο παίκτης δε σεβάστηκε τη στήριξη προς το πρόσωπό του κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν.

Πλέον, το τριφύλλι εξετάζει άλλες περιπτώσεις, με αυτή του Κοπόνεν να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας και τις εξελίξεις να αναμένονται άμεσα.

Loading...